Hoppa till innehåll
Datakraft i Småland AB logotyp

Trainee affärssystemskonsult - datakraft i småland ab

Ansök nu
Vill du utveckla din talang hos oss?

Vi tror på lagspel. Hos oss är det viktiga att vi presterar tillsammans. Tänker du som oss?
Traineeprogrammet är ett första steg i din karriär. Hur långt du kan gå? Det är upp till dig! Vi ger dig möjligheten att bli en framgångsrik Affärssystemskonsult!

Hos Datakraft tror vi på att vår framgång som företag handlar om att skapa en arbetsmiljö där våra anställda trivs och utvecklas. Vi söker ständigt efter nya talanger som delar vår passion för utvecking och vill växa tillsammans med oss. Som en del av vårt dynamiska team får du förmånliga arbetsvillkor, en miljö där samarbete och gemensamma mål står i fokus samt möjlighet att ta egna initiativ. Vi är övertygade om att det är våra anställdas välbefinnande som är den verkliga grundstenen i vår verksamhet. Därför har vi skapat en arbetsplats som ger utrymme för personlig och professionell utveckling, där vi tror på att skapa starka team som arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål. Hos oss har du möjlighet att påverka din egen karriär och göra verklig skillnad.

Målet är att du som affärssystemskonsult på Datakraft ingår i ett team och som bidrar till utvecklingen hos både nya och befintliga kunder. Datakrafts kunder finns i en mängd olika branscher. Din blivande arbetsdag blir varierande, med besök hos kund, självständigt arbete och framförallt teamwork med dina duktiga kollegor. Din huvudsakliga uppgift blir att hjälpa kunder tillsammans med ditt team från Datakraft att omsätta verksamhetsnyttan i deras verksamhet i ett affärssystemstöd. Allt för att skapa en så optimerad process som möjligt och stärka våra kunders konkurrenskraft, utveckling och arbetsrutiner.

Programmet är ett handledningsprogram, där du successivt tillsammans med handledare och våra team på Datakraft påbörjar din resa som affärssytemskonsult.

Vem är du?

Vi tror att du har en högskoleutbildning eller liknande inom området ekonomi, produktion eller logistik. Som person är du social och relationsskapande. Du är nyfiken och hungrig på att lära dig mer, i en prestigelös arbetsmiljö som präglas av lagspel och personlig utveckling.

Vill du jobba på ett verksamhetsnära, utvecklande och personligt sätt? Då är det Datakraft som gäller. Välkommen med din ansökan!

I denna rekryteringen samarbetar Datakraft i Småland AB med FSK People. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl. Ansök på www.fskpeople.se
Mer info
Kontaktperson
Johan Sandahl
Telefon
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Redan 1990 när vi startade vår verksamhet i Gnosjö hade vi som mål att skapa långsiktiga och nära samarbeten med företag i regionen. Genom att ständigt satsa på kompetensutveckling och hålla en hög servicegrad har vi idag byggt upp en organisation med fler än 50 medarbetare som kan ta hand om hela eller delar av våra kunders IT-miljö och verksamhetsveckling. Vi kan bygga upp, bygga ut, sköta drift, underhåll, säkerhet och support.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare