Hoppa till innehåll
Datakraft i Småland AB logotyp

Projektadministratör - datakraft i småland ab

Är du grym på att göra andra bättre?

Har du förmågan att administrera och samtidigt ha koll på läget?

Trivs du i en roll med kundkontakt?

Här är jobbet för dig!

Nu utökar vi vårt team med en Projektadministratör. Rollen är viktig för vår verksamhet och du blir en nyckelperson i planeringen och administrationen av våra kundprojekt. Det innebär daglig kontakt med våra konsulter och kunder, där du med hög servicegrad och kundfokus stärker våra projekt med din roll. Rollen innehåller en mix av administration, planering och kundservice. På sikt ser vi stor utvecklingspotential för en position som projektledare. Vi erbjuder en gedigen introduktion och utbildning i ett arbetsklimat som präglas av teamwork och personlig utveckling.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Lägga upp projekt
  • Följa upp och analysera projekt
  • Dokumentation
  • Kunddialog
  • Resursplanering
  • Assistera konsulter
Vem är du?

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Du är en lyhörd, framåt och kommunikativ lagspelare som trivs i en roll som både kräver struktur och flexibilitet. Vi uppskattar din proaktivitet och lite orädda attityd att ta tag i saker och driva uppgifter framåt både internt som externt. Du har god datorvana och kommunicerar med lätthet både i skrift och i samtal med kunder och kollegor. Vi tror att du har några års erfarenhet av en liknande roll eller att du är en talang med potential som kommer göra dig framgångsrik i rollen.

I denna rekryteringen samarbetar Datakraft med FSK People. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl 0370-302501. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se
Mer info
Kontaktperson
Johan Sandahl
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 apr. 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Redan 1990 när vi startade vår verksamhet i Gnosjö hade vi som mål att skapa långsiktiga och nära samarbeten med företag i regionen. Genom att ständigt satsa på kompetensutveckling och hålla en hög servicegrad har vi idag byggt upp en organisation med fler än 50 medarbetare som kan ta hand om hela eller delar av våra kunders IT-miljö och verksamhetsveckling. Vi kan bygga upp, bygga ut, sköta drift, underhåll, säkerhet och support.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare