Hoppa till innehåll
Bromi Gruppen AB logotyp

Servicetekniker CNC-maskiner

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Servicetekniker CNC-maskiner

Med över ett sekel i branschen har våra företag spelat en avgörande roll i att stödja den svenska verkstadsindustrin. Genom åren har vi samlat kunskap om allt från verktygsmaskiner, utbildning, reservdelar och service. Vi har utvecklats, växt och förnyat oss. Nu är vi redo att föra vår historia in i framtiden och letar efter dig som vill vara med och få det att hända!

Gillar du att jobba med den senaste tekniken inom maskiner för skärande bearbetning och representera några av branschens mest etablerade och erkända tillverkare. Vill du vara med på resan att modernisera och utveckla svensk verkstadsindustri med hjälp av världsledande maskiner såsom Brother, Biglia, Citizen, Miyano med flera. Då är det dig vi söker! 

Bromi Gruppen AB söker Servicetekniker

Bromi Gruppen AB är i ett expansivt skede och söker nu två servicetekniker i Värnamo området med fokus på våra världsledande maskiner Brother, Citizen och Miyano.

Din roll
Hos oss får du möjligheten att arbeta självständigt och lösa uppgifter inom mekanik och elektronik.
Reparationer, installationer och service är dina huvudsakliga arbetsuppgifter, men också att utbilda våra kunder inom underhåll av maskinerna.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad mekaniker och/eller elektriker och som har ett gediget intresse för teknik samt gillar att felsöka. Du har antingen god erfarenhet av reparation och/eller service inom maskiner eller är du ny examinerad inom el, mekanik eller automation. Du är en person som har möjlighet och trivs med att resa och arbeta på annan ort.

Vi ser att du som person är strukturerad, har en god social kompetens, positivt synsätt och kan arbeta under tidspress.

Vi förutsätter att du som söker behärskar svenska i tal och skrift och har:

  • Teknisk utbildning
  • Erfarenhet av mekaniska reparationer
  • Kunskaper inom el- och styrsystem
  • Datorvana
  • Språkkunskaper i engelska
Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med eget ansvar och bra utvecklingsmöjligheter inom ditt yrkesområde som servicetekniker.

Du får intern och extern utbildning samtidigt som du blir en viktig medspelare i Bromigänget. 

”Vi stärker svensk industri”

 

Gruppen består idag av Bromi (Värnamo) och Mekana (Örebro) som är helsvenskt och privatägt. Tillsammans är vi närmare 30 anställda i alla åldrar och har kontor i Värnamo och Örebro med en total årsomsättning på närmare 200 Mkr.

Flera år av ökad försäljning och marknadsandelar gör att vi nu behöver vara fler som hjälper våra kunder att bli vinnare med hjälp av våra maskin- och automationslösningar. Vi har ett mycket starkt kunderbjudande tack vare helt unika produkter och lösningar men även genom vår stora interna kompetens inom flertalet specialområden. Genom sakkunnigt framförande av vilka fördelar kunderna har av detta kommer du att nå framgång. 

Kontakt:

Är detta jobb för dig, tveka inte att kontakta servicechef Dennis Lindroth 0760-364770. Skicka din ansökan till dennis.lindroth@bromigruppen.se. Urval sker fortlöpande dock senast den 23 augusti.

Bromi Gruppen AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juli 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Gruppen består idag av Bromi (Värnamo) och Mekana (Örebro) som är helsvenskt och privatägt. Tillsammans är vi närmare 30 anställda i alla åldrar och har kontor i Värnamo och Örebro med en total årsomsättning på närmare 200 Mkr.