Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Kundtjänstmedarbetare / ordermottagare till Hillerstorp Sweden

Publiceringsdatum
30 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Trivs du i en varierad roll där du har daglig kontakt med kunder? Brinner du dessutom för att leverera god service? Då ska du ta chansen och söka tjänsten som kundtjänstmedarbetare till Hillerstorp - en familjär och positiv arbetsplats där trivsel är ett viktigt ledord.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 5 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Hillerstorp Sweden. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget eller anställning.

Om företaget

Hillerstorp är ledande i Skandinavien när det kommer till utomhusmöbler. Med lång erfarenhet och tradition inom produktion och design har de drivit marknaden framåt i nästan ett helt sekel. I år firar företaget sin 95:e utomhussäsong och siktar givetvis på att sätta lika stark prägel på marknaden framåt med nya trender, bättre kvalité och ytterligare funktion. Hillerstorp är ett globalt företag som växer utanför Sveriges gränser men kontoret och hjärtat finns fortfarande kvar där allt började för snart 100 år sedan i Hillerstorp, Småland.

Följ med på tillväxtresan och bli en del av vårt sammansvetsade gäng som värdesätter gemenskap och ett glatt arbetsklimat. Det blir kul!

Tjänsten är placerad i Hillerstorp.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundtjänstmedarbetare blir du en del av ett team där ni tillsammans erbjuder service åt den nordiska marknaden. Du arbetar med att hantera och administrera inkommande ärenden via telefon och mail. Din arbetsuppgift blir att hitta rätt lösning till kunden. Frågorna du hanterar är av olika omfattning och svårighetsgrad och du ansvarar för att ärendena blir lösta samt att kunden är informerad under hela processen. Du arbetar även med orderhantering, planering av leveranser, transportbokningar, samt merförsäljning.

Initialt erbjuds du en introduktion för att skapa förståelse för företagets arbetssätt och system. Hillerstorp arbetar med flera välkända företag och du får möjlighet att utvecklas inom både kundservice, administration och försäljning. På sikt finns möjligheten att utvecklas i rollen som innesäljare.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning
* Tidigare arbetslivserfarenhet inom service och/eller försäljning
* Det är meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet inom kundtjänst/administration
* Det är meriterande med erfarenhet av affärssystemet Monitor
* Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift

För att trivas i denna roll får du energi av att föra dialoger med nya människor. Du har en god utvecklad problemlösningsförmåga och du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete och du föredrar ett arbete med högt arbetstempo. Vi tror dessutom att du trivs i en serviceinriktad roll där du får arbeta tillmötesgående och kundanpassat.

Övrig information

Start: Mars
Plats: Hillerstorp
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Liknande Jobb

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 mars 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.