Maskinoperatörer/ställare, Kantpress och Bockautomat

Maskinoperatörer/ställare, Kantpress och Bockautomat

Maskinoperatörer/ställare, Kantpress och Bockautomat

Vill du bli en del i ett företag som är inne i en expansiv fas, vi satsar på svensk produktion och högkvalitativ plåtbearbetning. Då har vi jobbet för dig!

Vi söker för tillfället flertalet maskinoperatörer/ställare till maskiner i vår verksamhet.
Exempelvis
  • Kantpressar (manuella och robotiserad)
  • Bockautomater
Som person är du flexibel, drivande, noggrann och strukturerad. Du har ett kunnande och intresse för teknik och ett öga för processer och är kvalitetsmedveten. Du tycker om att arbeta självständigt och trivs med att ta ansvar men har även lätt för att samarbeta med andra.

Du arbetar i team om 4-10 personer, där lagets prestation utvecklar gruppen, effektiviteten och kvaliteten.

Dina arbetsuppgifter är att fungera som både ställare och operatör, även viss programmering kan förekomma i vissa tjänster. Du tar ansvar för produktionsprocessen från början till slut i det team du tillhör, allt från att förbereda, ställa, samt ta ansvar för maskinens effektivitet och produktens kvalitet.

Du skriver och talar svenska samt har god datorvana, samt ser gärna både kvinnliga och manliga ansökningar.

Erfarenhet utav plåtbearbetning och tillverkning i kombination med god teknisk förståelse, vana för ritningsläsning och mätinstrument är meriterande, men inte ett krav. Vi sätter stort värde på ditt eget driv och vilja att lära och utvecklas. Vi erbjuder en stimulerande miljö med stora möjligheter i modern produktionsenhet. Arbetstiden är förlagd till dagtid, men skiftgång kan förekomma.

Vill du veta mer om tjänsten/ansöka om tjänsten så är du välkommen att kontakta Christian Karlsson. Telefon: 0370 - 65 88 97 eller 070 - 26 50 600, mejl: christian.karlsson@borspress.se.
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 mars 2023 (37 dagar kvar)