KAM med känsla för teknik - Bors Press AB

KAM med känsla för teknik - Bors Press AB

Skapar du långsiktiga och starka kundrelationer?

Vill du ha en nyckelroll i ett företag som satsar?

Vi har en starkt positiv utveckling på Bors Press. Vi har satsat på ny teknik med nya och utökade lokaler. Vi står redo att fortsätta med vår positiva satsning.

Nu förstärker Bors Press AB företaget med en KAM till en variationsrik och spännande vardag. Vi söker dig med erfarenhet av försäljning från industrin. Bors Press ger dig eget ansvar och stora möjligheter att påverka utvecklingen av rollen. På Bors Press arbetar vi som ett team, vilket gör att du är högst delaktig i hela verksamheten. Företaget bygger på stark laganda och ett genuint prestigelöst förhållningssätt.

Rollen innebär att du hanterar och utvecklar företagets affärsrelationer. Som KAM driver du hela affärsprocessen från början till slut. Det ställer krav på både teknisk kunskap, social förmåga och affärsmannaskap.

Försäljningen är teknisk och projektinriktad. Bors Press vill bidra med teknisk kompetens i kundrelationerna, därför blir vår förmåga att förstå möjligheter och utmaningar hos kunden viktig för framgången. Kunderna finns främst i Sverige, men företaget har också spännande exportkunder.

En annan viktig del av arbetet blir att skapa struktur i företagets kundvård med fokus på ett professionellt och kvalitetssäkrat arbetssätt i kundrelationerna.

Bors Press erbjuder en stimulerande miljö med spännande kunder i varierande branscher.

Vem är du?

Vi söker dig som i första hand har en teknisk bakgrund och erfarenhet från affärsrelationer inom den tillverkande industrin. Ditt arbetssätt präglas av att du är målinriktad, lösningsfokuserad och självmotiverad. Med engagemang, lyhördhet och teknisk förståelse vinner du kundernas förtroende. Du drivs av att skapa och utveckla långsiktiga relationer både genom en arbetsmiljö som präglas av teamwork.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Bors Press AB med FSK People. För mer information om tjänsten kontakta ansvariga rekryterare Johan Sandahl 0370-302501 . Välkommen med din ansökan via www.fskpeople.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Värnamo
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 27 mars 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Historien om Bors Press startar 1987. Automatpressning var bolagets fokus under de första åren men med tiden har produktionen utvecklats och idag kan vi erbjuda produktion av mer komplicerade plåtdetaljer som både är stansade, laserskurna och bockade.

1998 flyttade företaget in i nybyggda lokaler i Bor cirka en mil från Värnamo. Sedan dess har våra lokaler byggts till och vuxit med verksamheten. Vi har idag ca 8000 kvadratmeter med ett effektivt produktionsflöde och även lagerhantering.

Företaget har idag ca 30 anställda och omsätter ca 94 miljoner.

Vi älskar plåt!