Driftledare för vårt lager

Driftledare för vårt lager

Om Rollen

För fortsatta framgångar och konkurrenskraft är Axelent i ständig utveckling för att möta framtida behov av kvalitativa produkter och effektiva processer.

Vi bygger vidare vår organisation inom lager/logistik med en ny tjänst som Driftledare. I rollen erbjuds du omväxlande arbetsuppgifter i en flexibel och kundfokuserad organisation med korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka.

Rollen innebär att man ansvarar för den dagliga driften av vårt lager och orderplock. Som Driftledare är ditt yttersta ansvar att leverera rätt produkter i rätt tid med rätt resurser. Till din hjälp har du 25 engagerade medarbetare.

Lagerverksamheten är inne i en spännande fas med process- och teknikutveckling som vid sidan av personalledning blir dina viktigaste arbetsuppgifter. Tjänsten är en unik och spännande möjlighet att få vara med att utveckla vår lagerverksamhet som är präglad av effektivitet och ett stort engagemang.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Daglig drift av lager/orderplock.
  • Personalledning och personalutveckling.
  • Driva förbättringsarbeten och effektiviseringar inom ansvarsområdet
Din Profil

För att lyckas i tjänsten behöver du ha kunskap och erfarenhet inom lager- och logistikutveckling som du skaffat dig genom lämplig utbildning och genom arbete i liknande tjänst. Du har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och ansvar som gör att du har kompetens att leda och utveckla såväl personal som processer.

Du behärskar metoder för förbättringsarbete och är van att arbeta målstyrt med tydliga nyckeltal/KPI:er.

Du har ett professionellt och utvecklingsinriktat ledarskap som du använder för att skapa och utveckla rätt förutsättningar för en säker och attraktiv arbetsplats, samt för att driva en effektiv verksamhet präglad av engagemang och arbetsglädje. Att kommunicera och inkludera medarbetare är också en självklar del för dig som ledare. Du bör också gilla mixen av kort- och långsiktiga arbetsuppgifter och vara en duktig problemlösare. Din drivkraft och målfokus är andra viktiga egenskaper.

Vi Erbjuder

"Axelentandan" genomsyras av stark gemenskap och stort utvecklingsfokus. För oss är det viktigt med medarbetare som trivs i en föränderlig vardag där varje individ har god möjlighet att påverka utvecklingen utifrån sina olika roller. Vi har många goda exempel på medarbetare som har utvecklats tillsammans med företaget.

Vi värnar om våra medarbetares hälsa där vi bl.a. erbjuder friskvårdsbidrag och där vi har tillgång till vår egen idrottshall, spinningcyklar och padelhall.

I denna rekrytering samarbetar Axelent med Stella Rekrytering & Ledarskap och information lämnas av: Magnus Ryberg, 0702 71 69 77.

Om Axelent

Axelent Group består av de fem företagen Axelent AB, Axelent Engineering, Axelent Solutions, Axelent Safe-X och Axelent Wire Tray AB. Gemensamt för bolagen är visionen om att göra industrin konkurrenskraftig, säker och lönsam genom automatisering, säkra lösningar, effektiva rutiner, funktion och kompetens. Axelent Group har cirka 350 anställda och majoriteten av de anställda finns på huvudkontoret i Hillerstorp men agerar även internationellt med egna försäljningsbolag i Europa, USA, Japan och Australien. www.axelent.se
Mer info
Kontaktperson Magnus Ryberg
Telefon 0706702585
Område Värnamo
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 mars 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.