Hoppa till innehåll
Axcell Fastighetspartner logotyp

Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner i Värnamo!

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en erfaren fastighetstekniker som vill bli en bidragande del av vår fortsatta tillväxtresa? Axcell Fastighetspartner i Värnamo behöver utöka sitt team med en driven och målinriktad fastighetstekniker! Hos oss får du möjlighet att utvecklas och tillhöra ett sammansvetsat team som präglas av kollegialt lärande, stöttande kultur och en trevlig arbetsmiljö. Som person trivs du att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har en känsla för service, gillar problemlösning och är kommunikativ. Låter detta som din nystart efter semestern? Välkommen med din ansökan!

"Mitt namn är Per och jag arbetar som arbetsledare på Axcell Fastighetspartner i Värnamo. Jag söker nu en fastighetstekniker som vill utvecklas och har ett driv. Som chef är jag stöttande i alla delar av arbetet, och det är viktigt för mig att mina medarbetare känner att de kan ha mig som bollplank. Jag är lyhörd till medarbetares önskemål gällande utveckling både på personnivå och teamnivå. Vill man utvecklas är Axcell Fastighetspartner rätt arbetsplats för dig!" - Per Lindholm

Axcell Fastighetspartner erbjuder allt från enskilda punktinsatser till heltäckande förvaltningslösningar. I företaget finns en gedigen erfarenhet av fastighetsskötsel, fastighetsteknik, administrativ förvaltning och fastighetsutveckling. Våra medarbetare är vår främsta tillgång. Vår ambition är att både företaget och våra medarbetare ska växa och utvecklas. Axcell har stort fokus på hållbarhet. Tillväxt måste vara hållbart på alla sätt. Därför arbetar vi med tre olika fokusområden - en attraktiv arbetsplats, en planet i balans och styrning mot hållbara val - där kan vi göra verklig skillnad och minimera de fotspår vi lämnar efter oss. Som medarbetare på Axcell är det viktigt att du vill vara med och göra skillnad för framtidens klimat. Hela koncernen är miljödiplomerad och vi arbetar enligt miljöledningsstandarden Svensk Miljöbas.

Arbetsuppgifter
Som fastighetstekniker arbetar du nära kunden. Det är din uppgift att vårda befintliga kundrelationer samt etablera nya kontakter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
 • Servicearbeten
 • Reparationer
 • Underhållsarbeten
 • Installationer
 • Fastighetsronderingar
 • Driftoptimeringar
 • Driva mindre förbättringsarbeten
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
 • Gymnasial utbildning
 • Utbildning inriktad mot fastighetsteknik/intilliggande branscher eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • God systemvana
 • Goda kunskaper i Office
 • B-körkort
 • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Som fastighetstekniker är du en engagerad problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss är du prestigelös, framåt och en social person som trivs i rollen som fastighetstekniker.

Social hållbarhet

Det är lätt att likställa hållbarhet med klimat- och miljöfrågan, men för oss handlar hållbarhet också om det sociala. Som arbetsgivare har vi ett stort ansvar och en möjlighet att kunna påverka våra medarbetares vardag. Varje arbetsdag ska kännas meningsfull. Vi värnar om din utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi vet att växer du, växer vi! Genom mångfald, inkludering och jämställdhet ökar vi möjligheten för tillväxt och innovation. Det sociala klimatet hos oss präglas av prestigelöshet och gemenskap, där vi tillsammans hjälps åt att leverera högkvalitativ service hos våra kunder. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Du kan räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård - en välmående personalstyrka är lika med ett välmående bolag!

Vi gör det vi säger och håller vad vi lovar!

Läs mer om hur det är att jobba hos oss HÄR.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Plats: Värnamo
 • Omfattning: Heltid
 • Arbetstider: Vardagar, 07.00 - 16.00
Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Per Lindholm på per.lindholm@axcell.se.

Sista ansökningsdag är 2024-08-08. Urval påbörjas efter sista ansökningsdagen.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbeds.
Axcell Fastighetspartner logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 augusti 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PropTech Energy är en koncern med tre innovativa och expansiva bolag Ömangruppen, Axcell Fastighetspartner och P2 Energi. Bolagen erbjuder helhetslösningar för fastigheter, med specialkompetens inom alla olika områden. Vi tar ansvar för helheten, eller hjälper till men enskild punktinsatser, helt utifrån kundens behov.Vi finns på ett 30-tal platser i landet och har totalt cirka 400 medarbetare.