Hoppa till innehåll
ALMA ASSISTANS AB logotyp

Personlig assistent till aktiv man i Värnamo

Ansök nu
Alma Assistans AB söker en per-sonlig assistent till fast tjänst på 70% med möjlighet att arbeta extra vid behov till en kund i Värnamo.

I uppdraget ingår att vara kunden behjälplig i vardagen. Personlig hygien, av- och påklädning, matlagning, städning av lägenhet, lättare montering, snickeri-och måleriarbeten är en del av uppgifterna.

Som person är du lugn och kan hantera olika tempon. Vissa dagar är stressiga och andra är lugna. Det blir en del stillasittande när kunden arbetar eller är upptagen i möte.

Anställningen kräver att Du är fysiskt stark och har tålig rygg då lyft förekommer under Din arbetsdag. Du kommer att köra kundens bil. Så att kunna köra bil är ett krav. Mörkerkörning och långkörning förekommer i alla väderförhållanden året runt. Hjälpmedel finns att tillgå både i bostad och bil.

Du måste kunna arbeta självständigt, men Du måste vara villig att samarbeta och att vara flexibel. Resor med övernattning tillsammans med kunden förekommer.

Under sommarmånaderna är arbetstidens förläggning: Dag, kväll och helg. De andra månaderna är arbetstiden dag och kväll ojämna veckor. Helg-tjänstgöring kan uppstå, men är inte schemalagt i grunden på denna tjänst. Röda dagar som infaller på en vardag arbetas som vanligt. Schemalagt är minst 28 timmar i veckan. Extra tid utöver 28 timmar förekommer vid behov. Vi ser gärna att du börjar tjänsten så fort som möjligt. Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser gärna manliga sökanden.

Kvalifikationer:
Personlig lämplighet
3-årig gymnasieutbildning eller högre.
Körkort B manuell växellåda. Du måste ha haft körkortet i minst två år.
Uttrycka Dig väl i svenska språket i tal och skrift

Lön enligt kollektivavtal.
Friskvård
Ett utdrag från brottsregistret krävs för att Du skall kunna arbeta inom LSS.
Intervjuer sker löpande så anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson
cecilia_jansson
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare