INNESÄLJARE/KUNDSUPPORT

INNESÄLJARE/KUNDSUPPORT

Wernamo Design är ett innovativt snabbväxande e-handelsföretag som utvecklar och säljer produkter för trädgård och uteplats. Vi finns sedan årsskiftet i nybyggda lokaler utmed Riksväg 27 i Värnamo. Vi är inne i en expansiv fas och behöver rekrytera mer personal.

Dina arbetsuppgifter
  • Kundtjänst
  • Ordermottagning/försäljning
  • Orderadministration
  • Returhantering
  • Reklamationshantering
  • På sikt vissa ekonomiuppgifter som fakturering m.m.
Din profil

Du som söker den här tjänsten ska ha jobbat något/några år som innesäljare, kundsupport eller inom kundtjänst. Som person är du kommunikativ och gillar att sätta kunden i fokus. Du bör ha ett visst tekniskt intresse/förståelse och är noggrann och ansvarstagande. I grunden har du minst en gymnasial utbildning och behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom vi inte är så många anställda kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Har du jobbat i affärssystemet Fortnox och även jobbat med vissa ekonomiuppgifter tidigare är det meriterande. Vi ser gärna att du bor i närområdet.

Vi tillämpar löpande urval i den här rekryteringsprocessen så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Välkommen att söka tjänsten!
Mer info
Kontaktperson Mattias Sundler
Telefon 070-8227501
Område Värnamo
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://k-bemanning.se
Sista ansökningsdag 17 apr 2021 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-Bemanning har över 15 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering och har kontor i Gislaved och Värnamo. Vi tillhandahåller även truckutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom organisationen.