Arbetsledare Anläggning

Arbetsledare Anläggning

Tekniska förvaltningen, Gata/Parkavdelningen söker en arbetsledare för anläggningsarbeten.Gata/Parkavdelningens uppdrag avser kommunens infrastruktur, anläggning, gatudrift och park mm. Avdelningen består av ca 50 medarbetare fördelat på administration, produktion, anläggning, gatudrift och park.

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare för anläggning kommer du tillsammans med personal inom avdelningen jobba med nybyggnation och underhåll, ombyggnation av kommunens offentliga miljö såsom gator, gång- och cykelvägar, vatten och avlopp, dagvatten med mera. Det kan handla om såväl små projekt som stora exploateringsområden.

Du kommer att ha kontakt med och leda såväl egen personal på enheten som entreprenörer inom samtliga områden. Du samarbetar även med beställare, projektledare och i viss mån även projektörer. Du kommer att vara Bas U för projekt du arbetsleder.

Du trivs med att arbeta med flera frågor parallellt och under vissa perioder är arbetet mer intensivt och då är det viktigt att kunna prioritera i ditt arbete. Viktigt är även kort- och långsiktig planering inom projekten. Du behöver även planera ditt arbete både självständigt och tillsammans med kollegor. Du deltar i utvecklingen inom ditt ansvarsområde. Kvalitetsmedvetande är centralt

Kompetens och erfarenhet
Du har relevant utbildning och erfarenhet med inriktning anläggning/väg- och vatten. Alternativt har du likvärdig kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet. Tidigare arbete i offentlig verksamhet med inriktning mot anläggning och planeringsverktyg är meriterande. Du har datorkunskap och kan hantera Officepaketet. Som person är du engagerad, serviceinriktad, driftig och drivande, kan arbeta självständigt och har en god problemlösningsförmåga. Du är en samarbetsinriktad och ansvarstagande lagspelare som person som gillar att arbeta såväl utomhus som inne på kontor. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Meriterande är även att ha gått arbetsmiljösamordnarutbildning Bas-p och Bas-U samt arbete på väg kurser 1 till 3.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.

Vi vill att du bifogar cv och personligt brev med ansökan med referenser.

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad
100

Tillträdesdag
Tillträde enligt överenskommelse

Upplysningar
Gata/Parkchef Marcus Berggren tel. 0370–37 70 85

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-01-31

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Mer info
Kontaktperson Marcus Berggren
Telefon 0370377085
Email Mejla Marcus Berggren
Område Värnamo
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Teknik & Ingenjör, Byggingenjör, Offentlig Förvaltning, Kommunal administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.varnamo.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värnamo kommun vill växa och 2035 hoppas vi vara 40 000 invånare. Det betyder att vi ska vara nästan 6 000 fler Värnamobor om knappt 20 år.

För att den visionen ska uppfyllas behöver vi bygga bostäder, ha ett bra utbud av både handel och fritidsaktiviteter, och så måste det förstås både finnas jobb som människor vill ha och människor som har den kompetens som behövs.

Vi bygger framtidens stad

Därför är det viktigt att kommunen aktivt driver utveckling tillsammans med en rad andra aktörer. Och det gör vi i Värnamo - vi bygger framtidens stad! Här är några av våra projekt:
  • Gummifabriken. En satsningen på en gemensam plats för näringsliv, utbildning och kultur.
  • Campus Värnamo. Utbildningar som drivs i nära samarbete med näringslivet och offentliga arbetsgivare.
  • Bostadsbygge, både i kommunal och privat regi.
  • Sydsvenska krysset, här möts väg 27 och E4 och här etablerar sig restauranger, hotell, bensinstationer och andra företag.
  • Höghastighetsjärnväg. Sverigeförhandlingen vill att höghastighets­järnvägen som binder ihop landets tre största städer ska gå via Värnamo och stanna där för att ta upp och lämna av passagerare.
  • Stadsbusstrafik. 2017 startade landets första stadsbusstrafik med enbart miljövänliga fordon i Värnamo.
  • Vandalorum. Konst- och designcentret Vandalorum expanderar och bygger nytt.