Företagssäljare Beijer Värnamo

Företagssäljare Beijer Värnamo

Vi på Beijer satsar och tror på vår företagsförsäljning likt vår personals utveckling. Teamet i Värnamo söker nu en ny säljare som ska stärka teamet. Besitter du kunskap inom försäljning samt byggmaterial och är intresserad av att bli del att ett företag som värnar om vår varandra? Vi välkomnar din ansökan idag, tillsättning sker så snart du funnit rätt person.

Arbetsbeskrivning

Som företagssäljare på Beijer Byggmaterial arbetar du huvudsakligen med utveckla den lokala försäljningen mot våra professionella kunder. Du är Beijers ansikte utåt då du är en av de första personerna som våra företagskunder möter. Främsta syftet med rollen är skapa personliga och varaktiga relationer med både nya och befintliga kunder som lägger grunden för en framgångsrik försäljning. I arbetsuppgifterna ingår mycket kundkontakt, lämna offerter, teckna avtal, ta emot order och arbeta i vårt affärssystem Trygg. Du kommer att vara placerad på vår filial i Värnamo, men även vissa kundbesök ingår i rollen.

Vem är du?

Vi söker dig som är driven, självgående, utåtriktad och social. Du har ett intresse för byggnadsmaterial och att utveckla försäljning. Som person trivs du i en fartfylld organisation med högt i tak och har en förmåga att skapa goda kundrelationer samt att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder. Du ska ha erfarenhet av försäljning och det är meriterande med goda kunskaper om byggmaterial.

För att du ska passa i rollen ser vi gärna att du är:
  • Noggrann
  • Analytisk
  • Driven
  • Självgående
  • Utåtriktad & social
Vad erbjuder Beijer

Att bli en del av det viktigaste navet av vår verksamhet, företagsförsäljning. Vi uppmärksammar och lyfter våra företagssäljare för att visa att prestation gynnar dig samt erbjuder utvecklingsmöjligheter. Då vi anser att personlig lämplighet är en stor del av framgången i rollen har vi en gedigen rekryteringsprocess för att hitta rätt person. Vi har höga mål men en varm och personlig arbetskultur där vi tror att ovan beskrivna egenskaper och erfarenheter lämpar sig väl till vårt team.

Tjänsten är på heltid med placeringsort Värnamo. Tillsättning sker så snart vi nått rätt person. Urvalet sker löpande så ansök redan idag!

Vid övriga frågor gällande tjänsten kontakta Denise Nilsson, rekryterare Beijer Byggmaterial, tfn 075-241 21 49.
Mer info
Kontaktperson HR Rekrytering Denise Nilsson
Telefon +46 752412149
Område Värnamo
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 okt (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda.

Beijer Byggmaterial ingår i Stark Group som är den största återförsäljaren och distributören av byggmaterial i Norden. Sedan april 2018 ägs koncernen Stark Group av Lone Stars Funds som är ett av världens största riskkapitalbolag och är baserade i Texas.