Butikschef Beijer Värnamo

Butikschef Beijer Värnamo

Beijer Värnamo söker nu en Butikschef som tillsammans med filial-, lager- & proffssäljchef ska driva filialen till fortsatt framgång. Vi söker dig som besitter ett affärsmässigt sinne och ett hjärta för god service! Brinner du för ledarskap och tror på att engagerad personal är vägen till framgång? Är du vår nya stjärna? Ansök då redan i dag!

Butikschef på Beijer:

I rollen som Butikschef bär du ansvar för att leda den dagliga butiksdriften. Som butikschef ingår du även i den lokala ledningsgruppen. Denna grupp består av Filialchef, Lagerchef och Proffssäljchef och syftar till att tillsammans få filialen att växa och få medarbetare och kunder att trivas på anläggningen. Du är en operativt figurerande ledare där du både driver försäljning via mötet med kunder och coachar dina medarbetare i butiken. Tillsammans med din personal skapar ni goda relationer med våra kunder vilket lägger grunden för ett starkt team och en framgångsrik försäljning. Filialen satsar mycket på sina kundevent och där kommer du som butikschef vara högst involverad och få utöva din kreativa ådra.

Du kommer att ha personalansvar för 3 (inkl. deltidsanställda )butikssäljare, där daglig coachning, stöttning samt utvecklingssamtal ingår i ansvaret. Filialen består av totalt 14 medarbetare och du rapporterar till Filialchefen. Dina arbetstider är varierande vilket innefattar både morgon och kväll och du arbetar var fjärde lördag.

Vi söker dig:

Med erfarenhet ifrån att leda och driva butik eller liknande verksamhet. Som person har du en förmåga att agera föredömligt och inspirerande med målet att driva ett framgångsrikt teamarbete i butiken.

För att passa i rollen tror vi att du besitter egenskaper som:
  • Engagerad och driftig, du är villig att gå den extra milen för dina medarbetare & kunder
  • Strukturerad och noggrann, du är mån om att butiken ska vara attraktiv för kunder att besöka och för anställda att ha som arbetsplats
  • Affärsdriven och serviceminded, du tror på möjligheten till att alltid göra en bra affär och gör detta med en god service.
Kunskap och erfarenhet från byggbranschen ses som mycket meriterande.

Vi erbjuder dig:

En attraktiv roll och position i en fartfylld, driftig filial med fokus på samarbete. Beijer är en av Sveriges största byggvaruhandlare med en spännande offensiv framtid. Vi tror på lojalitet, innovation, driftighet & ambition kombinerat med en öppenhet för samarbete mellan såväl filialer, regionkontor och Beijers. Rollen är på heltid med start enligt överenskommelse. Placeringsort är Värnamo.

Har du frågor om rollen eller processen är du välkommen att kontakta Denise Nilsson, rekryterare Beijer Byggmaterial, tfn 075-241 21 49.
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordens största distributör och av byggmaterial. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark, Finland och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och Saint-Gobain Building Distribution i Tyskland