Värnamo Kross Konsult AB - KONSTRUKTÖR

Värnamo Kross Konsult AB - KONSTRUKTÖR

Vill du ha en spännande utmaning som konstruktör?

Vill du ingå i ett kreativt team som konstruerar STORT!?

På Värnamo Kross Konsult konstruerar de stora konstruktioner som ska tåla tuffa miljöer över längre tid. Företaget utvecklar och konstruerar anläggningar som är kundanpassade. Som konstruktör får du vara med i hela processen från idé genom konstruktion till produktion och slutligen driftsättning. Förutom att du konstruerar i Solid Works består din vardag av inköp, dokumentation, projektmöten och besök på plats där kross- och sorteringsanläggningen ska placeras.

Kross Konsult har lång erfarenhet och djup kunskap om kross- och sortering. En ledstjärna för företaget i allt de gör är att de lyssnar på kunden, analyserar behovet och skapar sedan den mest kostnadseffektiva och bästa lösningen. Företaget utmanar sig själva med innovativa lösningar och ständig utveckling.

Vem är du?

Du är en konstruktör med några års erfarenhet. Din bakgrund kan variera, men vi tror att du är som oss, kreativ och tekniskt intresserad. Rollen innebär att du kan lite av varje inom mekanik och material, och har du även kunskaper inom hydraulik och el är det positivt. Viktigast är dock dina kunskaper i Solid Works eller liknande verktyg. Ditt sätt arbeta är både noggrant och effektivt. Som person är du social med god samarbetsförmåga och gillar nya utmaningar i en omväxlande vardag.

I denna rekryteringen samarbetar Värnamo Kross Konsult AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se

Välkommen med din ansökan! Tag chansen att konstruera stort på riktigt!
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Värnamo
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kross Konsult AB är specialister på utrustning för gruv- och stenkrossindustrin. Vi projekterar, konstruerar, bygger och installerar krossanläggningar. Vid vår fullserviceverkstad i Värnamo klarar vi alla reparations och renoveringsarbeten på krossar och krossanläggningar. I vårt reservdelslager i Värnamo finns en stor mängd artiklar till de vanligaste märkena av krossmaskiner. Bolaget grundades 1982 och har 16 anställda med en omsättning på 105 msek. Kunderna finns både i Sverige och på den internationella marknaden. Läs mer på www.krosskonsult.se