Kvalificerade fastighets/driftstekniker

Kvalificerade fastighets/driftstekniker

Trienniumgruppenväxer och nu etablerar vi oss i Småland. Därför söker kvalificerade fastighets/driftstekniker till Värnamo med omnejd.

"Trienniumgruppen arbetar med högkvalitativ teknisk förvaltning, bygg- och fastighetsservice där kundernas behov och önskemål ska uppfyllas med råge.

Våra kunder ska känna sig mer än nöjda och därför gör vi alltid lite mer än vad som förväntas av oss. Vi kan el, värme, sanitet, VVS, ventilation, styr- och reglerteknik, byggservice och projektledning."

Trienniumgruppen finns från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Vi sköter den tekniska förvaltningen av våra kunders fastigheter. Gruppen omsätter i bolagen Triennium Fastighetsentreprenad, FastighetsCompetens i Norrland, Triennium Stockholm och Triennium Syd 200 miljoner med bra resultat. Nu behöver Trienniumgruppen fler medarbetare med ett genuint intresse för fastigheter och ett gott hantverk.

Arbetsuppgifterna
Hos oss arbetar du med fastighetsteknisk förvaltning och fastighetsskötsel, såväl inre som yttre, underhåll och reparationer. Våra kunder är större fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar, vilket gör att typ av uppdrag och omfattning varierar.

Bland arbetsuppgifterna kan nämnas:
  • Rondering och skötsel av fastigheterna,
  • Funktionstest, felsökning, reparationer och underhåll inom ventilation, el, vvs, bygg.
  • Kontakt med kunder och leverantörer
  • Underhåll och felavhjälpning av exempelvis brandlarm, sprinklersystem, ventilation.
Du ska själv kunna utföra vanligt förekommande reparationer och åtgärder.

Utbildning/erfarenhet
Du arbetar idag som fastighetstekniker, driftstekniker eller med likartade arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har lämplig utbildning inom området samt några års erfarenhet inom ditt yrke

Har du annan lämplig erfarenhet eller utbildning som kan passa in i arbetet som fastighetstekniker är det också intressant, t.ex. elektriker, ventilationstekniker, vvs-are etc.

B-körkort är ett krav. All rapportering sker i dator och i mobil, så erfarenhet av datoriserade program för rapportering är önskvärt.

Personliga egenskaper
I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som vill utvecklas inom området, är kvalitetsmedveten, ordningsam och positiv. Du är social, självgående, gillar service och har förmåga att fatta beslut när så krävs. Du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp.

Vi erbjuder dig en trygg tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning i ett prestigelöst och modernt företag med bra företagskultur och goda värderingar. Naturligtvis har vi kollektivavtal. Vi tror att mångfald i ett företag berikar verksamheten.

Kan du tänka dig en framtid inom Trienniumgruppen så kontaktar du Carl Wiktorsson via carl.wiktorsson@triennium.se . Urval kommer att ske löpande.
Mer info
Kontaktperson Carl Wiktorsson
Telefon 0200-111333
Område Värnamo
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Bygg & Hantverk, Elektriker, Ventilation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 nov 2020 (13 dagar kvar)