Tidsam AB - TEAMLEDARE till distribunalen i Värnamo

Tidsam AB - TEAMLEDARE till distribunalen i Värnamo

Vill du vara med och påverka i en ledande roll hos ett företag präglat av framåtanda?

På Tidsam arbetar vi med en stark framåtanda där vi ständigt arbetar för att bredda vår verksamhet. På vårt distributionscenter i Värnamo arbetar idag drygt 100 medarbetare och vår huvudsakliga arbetsuppgift är att packa och distribuera tidningar till butiker runt om i hela Sverige samt ta emot returer som ska gå till återvinning.

Vi söker nu TEAMLEADARE till vår expedieringsavdelning som är en mycket viktig del i vår verksamhet. Här packas ca 1 200 000 tidnignar varje vecka. Du kommer att ha det övergripande ansvaret att säkerställa avdelningens drift och till din hjälp kommer du att ha ett kunnigt team på ca 12 personer som du har personalansvar för. Operativt har du stöd av vice Teamledare som också backar upp dig när/om du inte är på plats.

Ditt fokus blir att leda och utveckla teamet framåt, hålla processer och flöden så effektiva och stabila som möjligt. Det är en tempofylld miljö med flertalet deadlines att förhålla sig till varje dag. Du kommer ha en nära kontakt och samarbete med vår planeringsfunktion, produktionschef och teamledare inom de övriga produktionsområdena. Du har även support av personalansvarig som vid behov backar upp dig med resurstillsättning. Vår produktionstid är vardagar kl.07.00-23.15. Din roll är förlagd dagtid men som för alla våra Teamledare är det viktigt att vara flexibel då det kan komma att innebära skiftgång.

Du ingår i Tidsams grupp av chefer och ledare där vi med olika insatser arbetar aktivt för personligt utvecklande ledarskap. Vår personalpolitik är väl genomtänkt och fokuserar på att bygga motiverade och engagerade medarbetare till laget!

Vem är du?

Vi ser gärna att du i första hand kommer från en ledande eller samordnande roll i en produktionsinriktad miljö. Du har ett strukturerat och målmedvetet arbetssätt, som ger dig förmågan att driva och planera flödet effektivt med hög kvalitet. Har du arbetat med och/eller är utbildad samt intresserad av förbättringsmetoder som t ex Lean är det starkt meriterande. Din personlighet är viktig för oss, vi uppskattar dina öppna och sociala egenskaper. Du trivs att arbeta med andra och stimuleras av en händerik miljö där flexibilitet och ett lösningorienterat synsätt är naturligt. Dina ledaregenskaper och din förmåga att skapa ett framgångsrikt team blir ett viktigt bidrag till Tidsams resultat.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekryteringen samarbetar Tidsam AB med Finnveden Säljkraft. Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten så hör gärna av dig till ansvarig rekryterare Anna Andersson, 0725-49 03 00. Du ansöker på www.finnvedensaljkraft.se senast den 22 april. Intervjuer kan komma att påbörjas före sista ansökningsdatum.
Mer info
Kontaktperson Anna Andersson
Telefon 0370-30 25 00
Område Värnamo
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Tidsam är Sveriges största tidskriftsleverantör som ser till att konsumenterna får tillgång till såväl svenska som internationella tidskrifter i butik med ett sortiment som har en bredd, är aktuellt och attraktivt. Omsättningen i konsumentledet är ca 1,5 miljarder kronor och vi distribuerar 2 800 titlar som säljs via ca 8 500 återförsäljare i Norden.

Våra ägare är Egmont Publishing, Aller media, Förlags AB Albinsson & Sjöberg och Bonnier Magazine & Brands. Det arbetar ca 170 personer på Tidsam, varav ca 105 på distribunalen i Värnamo där all packning och distribution av tidningar sker. Vårt huvudkontoret ligger i Stockholm Vi har miljöcertifiering enligt ISO 14001. www.tidsam.se