Techtak - takläggare

Techtak - takläggare

Vi är i ett expansivt skede och söker omgående takläggare. Du kommer huvudsakligen att arbeta i Jönköping/Värnamo med omnejd, men arbete på annan ort förekommer också.

Vem är du?

Vi är ett mindre bolag som kännetecknas av tätt samarbete och samtidigt stort eget ansvar med självständigt arbete, därför är dina personliga egenskaper lika viktiga som din bakgrund och kompetens. Vi tror att du är en person med mycket driv och initiativförmåga, som gillar att vara aktiv och är "på tå".

Din bakgrund kan variera, men erfarenhet av takläggning är meriterande. Tjänsten kräver att du innehar B-körkort.

Du kan ansöka på flera sätt antingen ansöker du via www.finnvedensaljkraft.se eller genom att maila till info@techtak.se. Om du har frågor går det bra att kontakta Jessica Andersson (Techtak) 073-231 80 74 eller ansvarig rekryterare Johan Sandahl (FSK) 072-5250007.
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Värnamo
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Techtak, med bas i Värnamo, är ett av Sveriges ledande företag inom takläggning. Vi har lång branscherfarenhet, en arbetsstyrka bestående av 17 medarbetare och omsätter ca 55 mkr. Vårt arbetsområde är södra Sverige och merparten av våra kunder är byggföretag, industriföretag och fastighetsbolag.