Servicerådgivare audi - svenstigs bil ab

Servicerådgivare audi - svenstigs bil ab

Är du framtidens servicerådgivare?

Proaktiv, serviceinriktad och kvalitetsmedveten i det du gör.

Här är möjligheten för dig som vill vara i en roll och en bransch med en spännande utveckling.

Vår slogan, "Bra bilägande börjar hos oss", strävar vi efter att leva upp till varje dag och i varje enskilt kundmöte. En anda vi i företaget och ägarfamiljen har arbetat efter sedan starten 1929, vilket resulterat i stabila och långsiktiga affärsrelationer med våra kunder.

Vi söker dig som vill vara med på en resa och har ett brinnande intresse för kundservice, har engagemang och driv i din personlighet.
Svenstigs erbjuder en familjär atmosfär, där vi sätter kunden i fokus. Vi bygger vår verksamhet på långsiktiga och starka kundrelationer. Svenstigs ger kunden det bästa upplevelsen genom professionell kundservice och trevlig miljö.

Vi ser att rollen utvecklas och blir mer proaktiv i framtiden, vilket innebär en aktiv och uppsökande kontakt och försäljning av tjänster till våra kunder. Vi erbjuder nu en Servicerådgivare ett spännande och utvecklande arbete i en framgångsrik och stark organisation. Du kommer att representera ett av bilvärldens mest attraktiva varumärken - Audi. Du kommer att få vara med i en bransch som är i en stark utvecklingsfas med den främsta tekniken, hållbarhet, elektrifiering och den bästa kundupplevelsen.

Som servicerådgivare är du länken mellan kunden och övriga kollegor inne i verkstaden, och som titeln antyder har du en rådgivande roll mot våra kunder. I arbetsuppgifterna ingår också att administrera servicebokningar både i butik och via telefon, ta betalt av kunden, inlämning och utlämning av bilar samt beställning av reservdelar. Det är viktigt att du gillar kundkontakt och inser vikten av att vara socialt lättsam och serviceinriktad. Du erbjuds en arbetsplats med det senaste inom bilteknik samt goda utvecklingsmöjligheter i ett växande och satsande företag.

Vem är du?

Med social förmåga och positiv inställning bidrar du till att bygga ett starkt team med högsta servicegrad. Du gör det lilla extra för att varje kunds förväntningar ska överträffas. Att arbeta i grupp är naturligt för dig men det är också viktigt att du är initiativtagande och kan fatta egna beslut. Du förstår vikten av att kunna prioritera och arbeta noggrant strukturerat. Egenskaper som vi värdesätter är driv, affärsmannaskap och förståelse för helheten i affären. Du har hög servicekänsla och har den klassiska förmågan att "hålla många bollar i luften".

Känner du igen dig? Välkommen med Din ansökan och ta chansen att vara med i urvalet till ett ledande Audi-team i Sverige!

I denna rekrytering samarbetar Svenstigs Bil AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Ansök snarast via www.finnvedensaljkraft.se.
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Värnamo
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 22 apr 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenstigs Bil AB är auktoriserade återförsäljare av Audi, Volkswagen och Skoda personbilar, Volkswagen transportbilar och Scania lastbilar. Vi finns representerade på fyra orter. Huvudkontoret finns i Värnamo och övriga orter som vi finns på är Gislaved, Smålandsstenar och Halmstad. Förutom försäljning driver Svenstigs även en komplett servicemarknad för samtliga märken vi är återförsäljare för, samt för Seat personbilar. Totalt har Svenstigs ca 150 anställda och omsätter ca 975 Mkr. Svenstigs Bil är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001. www.svenstigs.se