SERVICETEKNIKER SCANIA Värnamo/Smålandsstenar - Svenstigs Bil AB

SERVICETEKNIKER SCANIA Värnamo/Smålandsstenar - Svenstigs Bil AB

Vill du jobba med ett av världens starkaste varumärken?

Vi står inför en spännande teknikutveckling. Vill du vara med?

Svenstigs behöver utöka teamet med Servicetekniker på våra Scania-anläggningar i Värnamo och Smålandsstenar för att möta våra kunders behov.

Vem söker vi?

Det finns två scenarion:

1. Vi söker dig som idag jobbar som bilmekaniker/fordonsmekaniker eller annan fordonsbakgrund och som gillar att jobba med fordonselektronik samt felsökning digitalt. Vi tror att du med bakgrund inom el och som vill söka dig till lastbilsbranschen skulle passa utmärkt.

2. Vi söker även dig som har gått en praktisk linje i någon form som gillar att skruva. Då kan vi erbjuda dig branschens starkaste utbildning för att bli en Scania-tekniker. På 6 månader blir du en av våra tekniker genom ett gediget och individuellt traineeprogram.

Vem är du?

Du gillar utmaningar, är en problemlösare och har god känsla för kvalité. Du är en effektiv och kundorienterad lagspelare som bidrar till en härlig teamkänsla och gemenskap. Eftersom vi går mot elektrifiering av våra produkter är även du som jobbar som elektriker idag intressant i urvalet. Du gillar teknik och felsökning och blir inspirerad av att lösa problem. Är du en person med känsla för kvalité, noggrannhet och som alltid har kunden i centrum? Då kan du vara vår nästa Servicetekniker.

Dina kvalifikationer
Du har gymnasiekompetens inom antingen fordon, el, teknik eller industri som vill utvecklas inom Scanias produkter.
Svenska i tal och skrift är ett krav. B- Körkort är ett krav och har du C eller D körkort är det meriterande.

Vi erbjuder ett dynamiskt och framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärken - Scania.
Vi garanterar att du får rätt förutsättningar för att lyckas.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekryteringen samarbetar Svenstigs/Scania med FSK Group AB. Ansök på www.fskgroup.se

Vid frågor kontakta rekryterare Johan Sandahl, FSK Group AB (072-5250007) eller Robert Ljungskog, Scania sektorchef (0370-20530 eller email: robert.ljungskog@svenstigs.se
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Värnamo
Yrkesroll Fordon, Lackerare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenstigs Bil AB är auktoriserade återförsäljare av Audi, Volkswagen och Skoda personbilar, Volkswagen transportbilar och Scania lastbilar. Vi finns representerade på fyra orter. Huvudkontoret finns i Värnamo och övriga orter som vi finns på är Gislaved, Smålandsstenar och Halmstad. Vid vår Scania-anläggning i Värnamo och Smålandsstenar finns försäljning och service av lastbilar och släp samt en specialiserad bussverkstad. Förutom försäljning driver Svenstigs även en komplett servicemarknad för samtliga märken vi är återförsäljare för, samt för Seat personbilar. Totalt har Svenstigs ca 150 anställda varav ca 35 arbetar inom Scaniaverksamheten, och omsätter ca 950 Mkr. Svenstigs Bil är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001. www.svenstigs.se