Administratör scania - svenstigs bil ab

Administratör scania - svenstigs bil ab

VI SÖKER EN ADMINISTRATÖR TILL SCANIA!

Har du erfarenhet av administrativt arbete?

Gillar du en omväxlande vardag?

Har du koll på läget, är noggrann och lösningsorienterad?

Vi kan ha den perfekta tjänsten för dig! Just nu söker vi för omgående start en administratör med stort A. Du blir viktig för vår verksamhet och våra kunder. Du hanterar den administrativa supporten för verksamheten, som ibland kan vara hektisk där vi behöver din snabbhet, ibland utmanande där vi behöver din noggrannhet och ibland kundrelaterat där vi behöver ditt driv och din servicekänsla. Det bästa av allt är att du kommer tillhöra ett starkt och framgångsrikt team med högt kundfokus, som gillar att överträffa kundernas förväntan.

Din arbetsvecka är varierande. Exempel på uppgifter:
  • Fakturering
  • Reklamationshantering
  • Löneadministration
  • Administrera skador i CABAS
  • Arbeta och utveckla våra processer med Scania Globala Standarder
  • Vara flexibel och öppen för att bidra i teamet med administrativ support vid bl a försäljning
Vi erbjuder dig självklart nödvändig utbildning i våra system.

Vem är du?

Det är ditt driv, ditt engagemang för kund och känsla för service som kommer göra dig framgångsrik hos oss. Vi ser gärna att du har en avslutad gymnasieutbildning och några års erfarenhet av administrativt arbete och kunskap att utveckla administrativa processer. Du gillar att tillhöra ett team där vi samarbetar, ställer upp och följer överenskomna instruktioner och arbetssätt. Du trivs med att ta eget ansvar för ditt arbete och gillar att tillhöra ett team där vi har förväntningar på varandra.

Du har god IT-vana och har erfarenhet av att arbeta i affärssystem. Tjänsten kräver att du kan formulera dig bra i tal och skrift på svenska. Erfarenhet eller kunskaper av fordonsbranschen är meriterande, men inget krav.

I denna rekryteringen samarbetar Svenstigs Bil AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl. Vänta inte för länge med din ansökan, då vi arbetar med löpande urval.

Välkommen med din ansökan till ett vinnande team!
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Värnamo
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)