Transportadministratör sökes för heltidstjänst i Värnamo!

Transportadministratör sökes för heltidstjänst i Värnamo!

Är du lösningsorienterad och strukturerad? Har du tidigare erfarenhet av administrativt arbete? Då kan tjänsten som transportadministratör vara något för dig!

Information om uppdraget:

Till kunds räkning söker vi nu en transportadministratör på heltid i Värnamo. Vår kund är ett ledande logistikföretag som arbetar med leveranser i över 220 länder. I rollen som transportadministratör arbetar du brett. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av planering och bokning av transporter där du ansvarar för all kundkontakt via mail och telefon. I rollen ingår även felsökning av gods och hantering av KPI-system i Excel.

Tjänsten är ett vikariat på heltid med start omgående. Vikariatet sträcker sig i ett år med goda chanser till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men arbetar ute hos vårt kundföretag i Värnamo. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag, 07:00-16:00 eller 08:00-17:00.

Detta söker vi:

För att trivas i rollen som transportadministratör ser vi gärna att du har du tidigare arbetslivserfarenhet inom administrativt arbete. Det är meriterande med utbildning inom administration eller ekonomi. Du som söker tjänsten bör ha goda kunskaper i Office-paketet med fokus på Excel.

Som person ser vi gärna att du har en god analytisk förmåga samt att du är kreativ i ditt arbetssätt. Du är en lösningsorienterad person som är noggrann av dig och du värdesätter struktur och fokus i ditt dagliga arbete. Vidare har du en hög servicekänsla och känner dig bekväm med att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift. Tyska är meriterande.

Är du rätt person för denna tjänst? Sök då jobbet redan idag! Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat!

Sökord: administratör, transportadministratör, heltid, Värnamo

Sökord: administratör, transportadministratör, heltid, Värnamo
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 17 aug 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com