Lagermedarbetare sökes för heltid i Värnamo!

Lagermedarbetare sökes för heltid i Värnamo!

Är du en person med hög arbetsmoral som är noggrann och trivs i att arbeta i ett högt tempo? Är du arbetsvillig och flexibel i ditt arbete? Då kan tjänsten som lagermedarbetare till vår kund i Värnamo vara något för dig!

Information om uppdraget:

Som lagermedarbetare kommer du att arbeta med plock och pack av utleveranser, förbereda för morgondagens behov och se till att allt är förberett. Du kommer även att arbeta med diverse arbetsuppgifter som kan förekomma på ett lager. Här får du chans till att testa på flera olika spännande arbetsuppgifter och i ett högt tempo.

Vi ser gärna att du som söker har truckkort, det är meriterande med truckkort A1 (plocktruck). Arbetstiderna är förlagda någon gång mellan 04:00-18:00 måndag-fredag. Passen är ofta förlagda mellan 04:00-12:30.

Detta uppdrag är på heltid med omgående start. Du kommer bli anställd på StudentConsulting men arbeta hos vårt kundföretag i Värnamo.

Detta söker vi:

För att du ska trivas i rollen och snabbt komma in i arbetet ser vi att du är driven, flexibel och har ett öga för kvalité. Då det förekommer tunga lyft och en del spring i arbetet behöver du vara i god fysisk form. Du behöver även kunna hålla högt tempo i ditt arbete, men utan att tumma på kvaliteten. Som person är du också ansvarsfull, noggrann samt tekniskt kunnig. Tidigare lagererfarenhet är meriterande för tjänsten.

Vi ser gärna att du som söker har truckkort och framförallt truckkort A1 samt att du har god svenska i tal och skrift.

Tjänsten är tilltänkt att starta i september/oktober där man börjar med introduktion ute hos kund.

Låter detta som något för dig? Sök då tjänsten redan idag!

Sökord: Värnamo, Terminal, Heltid, Truckförare

Sökord: Värnamo, Terminal, Heltid, Truckförare
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 6 okt 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com