Innesäljare på 50 % sökes till kund i Värnamo!

Innesäljare på 50 % sökes till kund i Värnamo!

Har du tidigare arbetat med sälj? Har du tidigare erfarenhet av tredjepartslogistik? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en innesäljare på 50 % till vårt kundföretag i Värnamo. I rollen som innesäljare kommer du att erbjuda lösningar inom tredjepartslogistik. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att ringa potentiella kunder och presentera bolaget samt vilka tjänster de erbjuder. Huvudsyftet är att att boka upp potentiella möten med dessa kunder och det ingå räven i arbetsuppgifterna att skicka offerter vid enklare uppdrag.

Tjänsten för förlagd på 50 % med placeringsort Värnamo. Tjänsten är en interimlösning som sträcker sig fram till årsskiftet. Tjänsten är tilltänkt att starta omgående

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha erfarenhet av telefonförsäljning och det är meriterande om du har erfarenhet av att boka upp kunder. Det är även meriterande om du sedan tidigare har arbetat med tredjepartslogistik.

Som person är du social, utåtriktad och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket. Du ska förstå sambandet mellan arbetsinsats och resultat samt att du gillar utmaningar och att arbeta mot mål. Du ska även vara en lagspelare som tycker om att stötta och hjälpa teamet för att nå gemensamma framgångar. Ett krav för tjänsten är att du har goda kunskaper inom Office-paketet då du kommer arbeta med dessa program dagligen i ditt arbete.

Låter detta som något för dig? Sök tjänsten på vår hemsida redan idag!

Sökord: Värnamo, mötesbokare, Innesäljare

Sökord: Värnamo, mötesbokare, Innesäljare
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 sept 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com