Innesäljare inom el sökes till kund i Värnamo!

Innesäljare inom el sökes till kund i Värnamo!

Har du tidigare arbetat inom service och rådgivning? Har du utbildning eller erfarenhet inom el? Då kan vi ha den rätta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu till kund i Värnamo en innesäljare som har kunskap eller erfarenhet inom el. I rollen som innesäljare kommer du att samarbeta med kollegor från olika segment för att ge företagets kunder bästa, tänkbara service samt lösningar. Du kommer även arbeta med:
  • rådgivning
  • beställningar
  • upphandlingar
  • avtal
  • offerter och orderhantering
  • Kontakt med leverantörer.
  • Hjälpa till i butiken vid behov
Du kommer att ingå i ett säljteam där du erbjuds ett spännande och omväxlande jobb.

Denna tjänst är på heltid och är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av kund.

Detta söker vi:

För att trivas i denna roll ser vi gärna att du har arbetat med service sedan tidigare samt att du är lösningsfokuserad och strukturerad. Din bakgrund kan variera men vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och har grundläggande kunskaper inom el. Du ska även ha en god samarbetsförmåga samt en positiv attityd. Då du kommer att kommunicera med kunder och leverantörer så är svenska i tal och skrift ett krav för tjänsten. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag kontorstider och start är omgående eller enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så sök tjänsten redan idag!

Sökord: el, Innesäljare

Sökord: el, Innesäljare
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com