Industriarbetare sökes för omgående start i Hestra!

Industriarbetare sökes för omgående start i Hestra!

Vill du arbeta inom träindustrin? Är du en noggrann person? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu dig som vill arbeta hos en av våra attraktiva uppdragsgivare i Hestra. Du kommer att bli anställd av oss på StudentConsulting och vara uthyrd som konsult till vår kund.

Vi söker nu dig som trivs att arbeta i grupp och har ett intresse för arbete inom industri. Det är en fördel om du har en teknisk utbildning eller tidigare erfarenhet från industri, men det viktigaste är din motivation och inställning att tillsammans med arbetslaget prestera och uppnå ett bra resultat. Tunga lyft förekommer och vi ser därför att du har god fysik.

Arbetsuppgifterna kan komma att variera så därför söker vi dig med bred kompetens och intresse att göra olika arbetsuppgifter inom industri. Vi söker därför dig både med och utan truckkort. Arbetstiderna är 2 skift vilket innebar att du jobbar dagtid ena veckan sedan kvällstid andra veckan. Tillträde kommer att ske omgående och uppdraget förväntas pågå tillsvidare.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är social, driven och trivs med att arbeta 2-skift. Du skall ha tidigare arbetslivserfarenhet och det är meriterande om du har arbetat inom produktionsindustri sedan tidigare. Vi ser gärna att du har lätt för att samarbeta med andra, att du har lätt för att lära dig nya saker samt har ett intresse för teknik. Då tjänsten är belagd i Hestra ser vi med fördel att du har körkort och tillgång till bil. Är du intresserad av tjänsten? Sök då redan idag, eftersom tjänsten kan tillsättas redan innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se