Kvalitetssäkrare till Sporda nonwoven i Bredaryd

Kvalitetssäkrare till Sporda nonwoven i Bredaryd

Är du engagerad och har ett öga för kvalité? Vill du få möjligheten att arbeta i en unik och spännande bransch? Då är det här jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kvalitetssäkrare kommer du arbeta med kvalitekontroll av texilmaterial genom att mäta längd och bedd samt paketering av produkten. I samband med det kommer du även genomföra löpande kvalitetsrapporter i affärssystemet Monitor.
Du kommer få en överblick över hela produktionen där din arbetsstation kommer vara sist i produktionsledet, där du kommer ingå i ett team på 2 personer.

Din profil

Som person ser vi att du är engagerad och ansvarsfull. Du ska ha ett öga för kvalité, trivas att arbeta i team samt klara av fysiskt arbete.

Skallkrav:
- Svenska i tal och skrift

Meriterande:
  • Erfarenhet av affärssystemet Monitor
  • Erfarenhet från arbete med kvalitetssäkring/mätning
Villkor

Start: November
Arbetstider: två skift
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Bredaryd
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sporda nonwoven är ett textilföretag som tillverkar och säljer textilfibrer till bland annat sängar, stoppmöbler och ljudabsorbenter. Textilmaterialet är både naturmaterial, skumgummi och polyester.
Företaget är lokaliserat ca 20 minuter utanför Bredaryd med ca arton anställda och levererar textilfibrer till en mängd olika branscher.
För dig som vill utvecklas finns möjlighet att avancera sig inom företaget och lära sig fler arbetsuppgifter med tiden.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.