SÄLJARE - Sporda Nonwoven AB

SÄLJARE - Sporda Nonwoven AB

Sporda Nonwoven AB satsar på ny teknik för att ytterligare utveckla företagets miljöprofil. Hos oss är hållbarhet och cirkularitet inte bara en story - det är en reell verklighet. Bolaget grundades redan 1939 för att ta till vara på överblivet textilmaterial, eller lump som man uttryckte det på den tiden. Grundtanken om cirkulär ekonomi fanns med redan från start, och har alltid varit närvarande hos oss på Sporda.

Vi expanderar nu och öppnar ny fabrik med ny maskin i Värnamo. En maskin som gör att vi kommer leda utvecklingen inom textil återvinning i Sverige. Vi lämnar dock inte vårt ursprung i Sporda, och kommer därmed ha produktion på två orter.

Vill du arbeta som säljare i en unik bransch och skapa ett framtidsbolag som är hållbart på riktigt?

Som säljare hos oss på Sporda Nonwoven är du med och bidrar till en mer hållbar framtid. Våra kunder är många och ska med din hjälp bli ännu fler! Våra kunder återfinns hos såväl bilindustrin som den lokala tapetseraren - och allt där emellan, variationen är med andra ord stor vilket gör att ingen dag är den andra lik. I din roll som säljare planerar, bokar och genomför du kundbesök, vi räknar med att du är ute hos kund tre-fyra dagar i veckan. Majoriteten av våra kunder finns i södra Sverige, men även i övriga delar av Sverige och Skandinavien. Du utgår från vår anläggning i Värnamo alternativt hemifrån.

Vem är du?

Vi tror att du som söker har erfarenhet av försäljning. Det kan mycket väl vara så att du är i början av din säljkarriär, men vi är säkra på att du har viss erfarenhet av att på ett självständigt sätt arbeta med kundbearbetning. Du har ett aldrig sinande driv, och trivs med att själv planera och styra dina dagar. Viss teknisk förståelse är fördelaktigt, det är dock inget krav. Som person är du social och öppensinnad, du har lätt att knyta nya kontakter och trivs som allra bäst i mötet med människor. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt är en van användare av affärssystem, erfarenhet av Monitor är meriterande.

Hos oss blir du del av ett öppet bolag med korta beslutsvägar. På Sporda står vi inte och stampar på samma ställe - vi strävar efter ständig utveckling och tror att du är precis som oss! Varmt välkommen till ett bolag med stora framtidsvisioner där utvecklingsmöjligheterna är många!

I den här rekryteringen samarbetar Sporda Nonwoven AB med FSK Group AB. Ansvarig rekryterare är Alexandra Pettersson, 070-5655673. Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med på resan?

Sporda Nonwoven AB är ett lokalt privatägt företag med säte i Sporda, Bredaryd. Vi har en bred kundbas med ett stort applikationsområde då non-woven produkter finns nästan överallt. Vi levererar tekniska produkter med rätt kvalitet i rätt tid.

Läs mer om oss på www.spordanonwoven.se