Sordin Värnamo AB - SÄLJARE med fokus industrisegmentet

Sordin Värnamo AB - SÄLJARE med fokus industrisegmentet

Vill du vara med och forma en ny roll i ett team med hög kompetens och starkt kvalitetsfokus?

Vår organisation erbjuder dig formbara möjligheter och korta beslutsvägar.


Under åren har företaget globalt sett valt att lägga mest säljfokus inom affärssegmentet militär & jakt. Dina insatser som ny SÄLJARE hos oss kommer riktas mot affärssegmentet industri i första hand. Man kan kalla det för en om-start i bearbetningen. Det kan t ex handla om kunder inom branscher som skydd/säkerhet, elgrossist eller bygghandeln. Det finns också möjligheter att göra affärer inom andra segment tillsammans med övriga teamet. Du ingår i vårt säljteam bestående av säljchef, innesälj och kundsupport. Tätt samarbete sker också med R&D där trender och marknadsspaningar tas emot och diskuteras kring. Din medverkan på mässor och övriga kundevent är viktiga inslag i rollen.

Ditt arbetsfält är hela Sverige men på sikt finns möjligheter att även ta steget ut mot Norden och Europa. Här får du själv vara med och påverka din egen utveckling och karriär. Din arbetsplats är förlagd på vår enhet i Värnamo men du kan självklart utgå från hemmet när du är ute och reser. Vi tror du bör vara på plats på kontoret 1-2 dagar i veckan i snitt. Du får utbildning och coaching i ditt arbete av kollegor med mångårig branscherfarenhet.


Vem är du?


Vi söker en person som sedan några år startat sin karriär med ett starkt kundfokus som säljare i en självständig roll. Har du erfarenhet från vårt kundsegment industri är det en fördel.

Det är viktigt att du trivs med att ta eget ansvar, bygga relationer och driva mot resultat. Du planerar och strukturerar ditt arbete, samt har en god social förmåga och är lösningsorienterad. Andra egenskaper vi värderar mycket högt är prestigelöshet tillsammans med nyfikenhet! Du behärskar engelska i tal och skrift.

Vi välkomnar dig till ett intressant säljarbete med högkvalitativa produkter och lösningar i fokus!


Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Sordin AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Anna Andersson, 0725-49 03 00. Du ansöker på www.finnvedensaljkraft.se senast den 4 november.
Mer info
Kontaktperson Anna Andersson
Telefon 0370-30 25 00
Område Värnamo
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 4 nov 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sordin AB har över 30 års erfarenhet av utveckling, produktion och försäljning av personlig skyddsutrustning ovan hals. Vårt mål är att vara det naturliga valet för proffsanvändare med höga krav på kvalitet och funktion. Våra användare finns inom industri, militär/polis, jakt/skytte och skog/trädgård.

Vi jobbar löpande med vidareutveckling av våra produkter tillsammans med våra kunder och användare. Vi har utveckling, ljud-/testlaboratorium och produktion både i Värnamo och i Vikmanshyttan. Vi är ca 90 st anställda med hög kompetens och kvalitetsfokus. Över en miljon hörselskydd tillverkas och distribueras varje år via distributörer och återförsäljare över hela världen. www.sordin.com