Underhållstekniker

Underhållstekniker

SealEco AB i Värnamo ingår i börsnoterade Nordic Waterproofing Group, en av nordens ledande leverantörer av tätskikt för tak och klimatskärm för byggnader och konstruktioner. På SealEco i Värnamo tillverkar och säljer vi gummibaserade tätskikt för en internationell marknad. Vi har också säljorganisationer i Belgien, Nederländerna, Storbritannien, Polen och Turkiet.

Underhållstekniker

Gillar du utmaningar och när dagarna aldrig är den andra lik? Vi erbjuder här ett intressant och omväxlande jobb som underhållstekniker vid vår tillverkning i Värnamo.


Hos oss kommer du att ingå i ett kunnigt tekniskt team om 3 personer. Som underhållstekniker kommer du att arbeta med samtliga förekommande underhållsarbeten inom vår produktion. Du förväntas också att arbeta med förbättringar och förebyggande underhåll i anläggningen samt idrifttagning av ny utrustning. Det innebär bland annat att optimera driften och att systematiskt arbeta förebyggande utifrån ett lean-tänk.


Vi letar efter dig som tidigare arbetat inom industrin och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du som söker ska vara en problemlösare och ha en förmåga att kunna se helheten, för att på bästa sätt kunna ge den service som krävs. Att du ser förbättringsmöjligheter och kan planera samt prioritera din tid rätt är också viktigt. Du ska ha gått en relevant utbildning inom underhåll, mekaniskt arbete och styrteknik, eller ha längre praktisk erfarenhet som motsvarar denna kompetens. Dina personliga egenskaper är av stor vikt och du ska kunna leva upp till våra värdegrunder som handlar om etik, tillförlitlighet och relationer. Vi tror att du som söker denna tjänst har lätt att samarbeta med andra men samtidigt ett högt eget driv och kan arbeta självständigt. Goda kunskaper i både svenska och engelska är ett krav.


Tjänsten innebär dagtidsarbete och placering i Värnamo. Beredskap ingår i tjänsten. Du ansöker till tjänsten via länk på vår hemsida www.sealeco.com/sv


Vi tillämpar löpande rekrytering och så ber dig att söka omgående. Skulle du ha frågor eller funderingar över tjänsten så kontakt gärna Jenny Gerbino, Platschef, på nummer 076 32 77 551.
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sealeco.com/sv
Sista ansökningsdag 28 maj 2019 (34 dagar kvar)