Sealeco ab - produktionstekniker

Sealeco ab - produktionstekniker

Har du ett stort tekniskt intresse och brinner för problemlösning?

Är du driven, noggrann och strukturerad?

Vill du jobba i ett ambitiöst företag med korta beslutsvägar och strävan att hela tiden bli bättre?SealEco tillsätter nu en spännande tjänst som produktionstekniker, där din roll blir en viktig del i bolagets utveckling. Du ingår i teamet under vår Site Manager. SealEco erbjuder en fri roll som präglas av utveckling och stark framåtanda. Besluten fattas nära den dagliga verksamheten och du blir en del i företagets fortsatta väg mot en marknadsledande ställning.

Arbetet sker i projektform där flera avdelningar samverkar för att nå bästa möjliga resultat. Detta är en bred tjänst med fokus på säkerhet, kvalité och leverans baserat på lean/six sigma-tänk. Förutom generella produktionsförbättrande åtgärder med ständiga förbättringar som mål så ingår i ditt uppdrag bland annat att göra riskanalyser, vara ansvarig och drivande i investeringar och standardisera arbetssätt i vår högt automatiserade produktion.

Vem är du?
Vi söker dig med ett brinnande intresse för teknik, gärna med erfarenhet av en liknande tjänst eller en utbildning att luta dig tillbaka mot som har gett dig goda kunskaper inom processindustrin, produktion, lean, underhåll och problemlösning. Har du kunskaper inom Cad är det meriterande. Du är målorienterad, driven, lyhörd och van att nå resultat med hjälp av dina medarbetare. Ständiga förbättringar genomsyrar din vardag och du har god förståelse för industriell tillverkning med flöden och takttider.

Som person har du lätt för att samarbeta och göra dig förstådd i olika miljöer och på olika nivåer. Du arbetar strukturerat, gillar att analysera och lösa problem både teoretiskt och praktiskt. Dina personliga egenskaper är viktiga i den här rekryteringen. Du erbjuds en stimulerande roll i ett företag, med god lönsamhet som verkar i en internationell miljö, tillsammans med engagerade medarbetare.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar SealEco AB med Finnveden Säljkraft. För mer information om tjänsten kontakta rekryterare Mikael Rask tel: 070-675 43 67. Välkommen med din ansökan via www.finnvedensaljkraft.se.
Mer info
Kontaktperson Mikael Rask
Telefon 0370302500
Område Värnamo
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 23 aug 2020 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SealEco i Värnamo ingår i börsnoterade Nordic Waterproofing Group, en av nordens ledande leverantörer av tätskikt för tak och klimatskärm för byggnader och konstruktioner. På SealEco i Värnamo tillverkar och säljer vi gummibaserade tätskikt för vår lokala samt internationella marknad. Vi har också säljorganisationer i Belgien, Skottland, Polen och Nederländerna. www.sealeco.com