Serviceingenjör

Serviceingenjör

Serviceingenjör till Schneider Electrics Värnamokontor
Brinner du för att ha tillgång till den senaste tekniken och produkterna på marknaden inom fastighetsautomation och jobba med de duktigaste kollegorna i branschen? Vill du ha en självständig roll i ett professionellt företag med bra utvecklingsmöjligheter? Då har Schneider Electric en intressant tjänst till dig till deras kontor i Värnamo.

Arbetsuppgifter

I rollen som serviceingenjör kommer du att arbeta i projekt eller i serviceuppdrag. Arbetet är mobilt och varvas med besök hos kunder och ditt kontor.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat:
  • Programmering och driftsättning av Schneider Electrics produkter inom fastighetsautomation
  • Systemintegration mellan olika protokoll och IT-relaterade uppgifter
  • Felsökning och service av HVAC-system
Kvalifikationer och erfarenheter

Vi söker dig som antingen har en teknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå med inriktning mot automation, el eller liknande, eller jobbar du idag inom el, ventilation, VVS, automation eller fastighetsteknik i någon form. Du har teknisk förståelse med ett starkt intresse för programmering/IT och nätverksteknik. Du uttrycker dig obehindrat i svenska och har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person motiveras du av problemlösning och du strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen. Då du arbetar mycket under eget ansvar är det viktigt att du är bekväm med att fatta egna beslut samt kan driva dina arbetsuppgifter framåt på ett självständigt sätt. Du har ett tillmötesgående sätt som gör att du har lätt för att bygga relationer med de kunder du träffar. Du är mån om att leverera en hög service och lägger därför stor vikt vid kvalitet i arbetet.

Schneider Electric erbjuder dig

På Schneider Electric får du genom tydliga karriärvägar en unik möjlighet att utvecklas och växa både i din profession och som människa. Genom Schneider Electrics fadderprogram får du stort stöd av erfarna kollegor. Som anställd kommer du att få ta del av Schneider Electrics förmåner som till exempel interna utbildningar, bonus, utökad föräldralön, tjänstebil och friskvårdsbidrag.

Du kommer att få en gedigen introduktion och ingå i ett onboardingprogram i samarbete med JKS för att säkerställa att du får en bra start i ditt nya jobb.

Ansök

I den här rekryteringen har Schneider Electric valt att samarbeta med JKS Sverige. Sök gärna tjänsten redan idag, med registrerat CV på www.jksgroup.se, då vi gör löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Elin Jonsson, på telefonnummer 0709-68 30 20, vid frågor om tjänsten.

Eftersom Schneider Electric är ett säkerhetsföretag kommer de att begära utdrag ur belastningsregistret vid anställning.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Elin Jonsson
Telefon 0709683020
Område Värnamo
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag 8 apr (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Schneider Electric leder den digitala omvandlingen av energihantering och automation inom bostäder, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier.
Schneider Electric är ett dynamiskt, globalt och ansvarstagande företag som letar efter engagerade och innovativa medarbetare som precis som dem, anser att säker, tillförlitlig, effektiv, hållbar och uppkopplad energi är till för alla.