Ekonomiansvarig till Sandahls Grus & Asfalt AB

Ekonomiansvarig till Sandahls Grus & Asfalt AB

Som Ekonomiansvarig på Sandahls Grus & Asfalt arbetar du i nära samarbete med ett administrativt team samt företagets VD och Controller. Du rapporterar direkt till VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Övergripande operativt ansvar för företagets ekonomiska funktion
  • Redovisning, ekonomistyrning och revision
  • Övergripande ansvar för skatter och momsredovisningar
  • Delaktig i budget- och prognosarbete
  • Uppföljning av verksamheten och analyser
  • Delaktig i verksamhetens planering
  • Adjungerat ledningsgruppsarbete
  • Månadsbokslut och löpande redovisningsarbete
  • Bokslutsarbete
  • Övriga arbetsuppgifter som berör ansvarsområdet


Vi söker dig som har lämplig ekonomisk utbildning eller skaffat dig motsvarande kompetens genom din praktiska erfarenhet av liknande utmaningar. Vi tror att du har 4 till 5 års erfarenhet från arbete med liknande tjänster. Du har goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift. Vidare är du en erfaren användare av ekonomisystem, IT-system och affärssystem.

För att fungera tillsammans med oss är du en stabil, tydlig och närvarande medarbetare som gillar att agera bollplank och entusiasmera dina kollegor. Det är viktigt att du gillar högt tempo, är noggrann, driven och resultatfokuserad.

Vi välkomnar din nyfikenhet och din vilja att lära dig nya saker. Du behöver vara såväl operativ som strategisk, då rollen innehåller många intressanta kontaktytor. Vi gillar högt i tak och att ha roligt på jobbet, så vi förväntar oss att du bidrar med din personlighet i ett inspirerande arbetsklimat.

Välkommen med din ansökan!

Rekryteringen genomförs i samarbete med Codeq AB som ger dig ytterligare information om tjänsten. Ansvarig rekryteringskonsult är Daniel Segerfeldt, 036-35 48 41.

Placeringsort: Värnamo

Anställningsform: Heltid, tillsvidare

Tillträde: Snarast efter överenskommelse

Övrigt: Körkort är ett krav

Du ansöker om tjänsten snarast, dock senast 30 april via codeq.se under rubricerad tjänst. I denna rekrytering praktiserar vi löpande urval varvid tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag!
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sandahls Grus & Asfalt AB är ett företag i Sandahlsbolagen. Sandahlsbolagen startade 1949 med att Ingvar Sandahl köpte en lastbil och grundade Ingvar Sandahls Åkeri.

Sandahlsbolagen är moderbolaget med tillhörande dotterbolag såsom Sandahls Goods & Parcel, Bo Uppmans Transport, Sandahls Fulload, Sandahls Entreprenad, Real Rail, Sandahls Grus & Asfalt och Betongbolaget. Affärsidén för Sandahlsbolagen med tillhörande dotterbolag är: välmotiverade medarbetare, använda oss av bästa tillgängliga teknik, ständigt kundfokus, långsiktighet och uthållig ekonomi.

Sandahls Grus & Asfalt AB grundades 1991. Sandahls Grus & Asfalt omsätter drygt 400MSEK och har 90-talet anställda. Vi har avdelningskontor och är verksamma i Stockholm, Göteborg och Jönköping. Sandahls Grus & Asfalt är specialister med spetskompetens. Vi utför asfaltsarbeten från tillverkning i egna asfaltverk till utläggning.

Vi arbetar med kvalitet och är ISO-certifierade. Vår produktionsmetod innebär att vi alltid kan säkerställa kvalitet. Oavsett uppdrag tas en mängd prover för omedelbar kvalitetssäkring, även på beläggningsplatserna om kunden så kräver. Våra kunder är alltifrån offentliga beställare, bygg- och industriföretag, vägföreningar till privatpersoner.

Läs mer om oss på www.asfalt.nu