Planerare med kvalitetsansvar

Planerare med kvalitetsansvar

Sandahls Entreprenad söker en Planerare och med ansvar för kvalitet.

Tjänsten, som är helt nyinrättad, innebär för rätt person att du kommer att arbeta under stor frihet och med stora möjligheter att påverka rollens arbetsinnehåll.

Du blir en viktig funktion inom vårt affärsområde som är verksam inom berg- och grustäkter och som förser anläggningsentreprenader med grus och stenmaterial. För närvarande opererar vi nio täkter på olika ställen i Småland med såväl fast produktionsutrustning som mobila enheter. Affärsområdet inom Sandahls Entreprenad har sex medarbetare och omsätter ca 70MSEK per år.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Löpande kundhantering, orderhantering och fakturering.
 • Löpande uppdatering av prislistor och programöversyn.
 • Löpande underhåll av produktionsprocesser och standarder.
 • Löpande materialprovtagning
 • Följa och löpande uppdatera kontrollplaner.
 • Löpande tillsyning av verksamheten
 • Årligt miljörapporteringsansvar
 • Revisionsarbete, internrevisioner
 • Certifieringsarbete
 • Underhåll och uppdatering av ledningssystem.
 • Kontakter med tillsynsmyndigheter, certifieringsorgan och markägare
Kvalifikationer:
Vi vill att du har lämplig eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning eller att du skaffat dig erfarenhet och ett antal års erfarenhet av liknande roller. Du har god IT-kompetens och är en van användare av affärssystem. Du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper:
För att lyckas i tjänsten speglar ditt arbetssätt i hög grad din personlighet. Du är kvalitetsmedveten, strukturerad och noggrann. Du har förmågan att hålla många projekt igång samtidigt. Du har en stor portion av driv och genom din naturliga förmåga skapar du goda såväl interna relationer samt kundrelationer. Andra viktiga egenskaper är din flexibla förmåga och din prestigelöshet. Du är tydlig i din kommunikation och trivs bäst i miljöer med högt tempo och nära till beslut.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Placeringsort: Värnamo
Anställningsform: Heltid, tillsvidare.
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse
Övrigt: Krav på körkort
Information om tjänsten: Rekryteringen genomförs i samarbete med Codeq. Ansvarig kontaktperson i denna rekrytering är rekryteringskonsult Daniel Segerfeldt, 036-35 48 41.
Ansökan: Du ansöker om tjänsten snarast, dock senast 25 mars via www.codeq.se under rubricerad tjänst.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Administration, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sandahlsbolagen startade 1949 med att Ingvar Sandahl köpte en lastbil och grundade Ingvar Sandahls Åkeri.

Under åren har det tillkommit ett antal företag som har lagts till verksamheten. De tillkommande verksamheterna är inom transport och entreprenad. Sandahlsbolagen är moderbolaget med fem dotterbolag (Sandahls Goods & Parcel, Sandahls Fulload, Sandahls Entreprenad, Real Rail och Betongbolaget).

Nuvarande struktur utformades 2005.Affärsidén för Sandahlsbolagen med tillhörande dotterbolag är: välmotiverade medarbetare, använda oss av bästa tillgängliga teknik, ständigt kundfokus, långsiktighet och uthållig ekonomi.

Läs mer om oss på www.sandahlsbolagen.se