Revisorsgruppen i Värnamo AB - REDOVISNINGSKONSULT

Revisorsgruppen i Värnamo AB - REDOVISNINGSKONSULT

Vill du vara med i en framtidssatsning?

Brinner du för ekonomi?

Söker du en stimulerande och utvecklande arbetsplats?

Älskar du kundrelationer?

- Då har vi jobbet för dig!

Revisorsgruppen växer och söker nya medarbetare. Just nu vill vi förstärka vårt team med fler redovisningskonsulter

Som medarbetare på Revisorsgruppen i Värnamo ingår du i ett team med hög kompetens och stort kundfokus. Rollen innebär både kundkontakter, samarbete med kollegor och självständigt arbete.

Revisorsgruppen är mån om allas möjlighet till utveckling. Har du ambitioner att utvecklas i din roll, då är Revisorsgruppen platsen för dig.

Som redovisningskonsult ingår du i ett team med stort kundfokus. Rollen innebär att du arbetar med löpande redovisning, bokslut, rapporter m.m. för kunds räkning. Du är även rådgivande i redovisningsfrågor från våra kunder.

Vem är du?

Vi söker dig med relevant utbildning inom ekonomi eller yrkeserfarenhet. Förutom din kompetens och yrkeserfarenhet är dina personliga egenskaper viktiga för oss. Som person är du ambitiös och utåtriktad med en stark servicekänsla både gentemot kund och i det interna samarbetet. Vi uppskattar din noggrannhet och ansvarskänsla och om du har viljan att utvecklas i din roll stöttar vi dig helhjärtat.

Revisorsgruppen erbjuder Dig intern- och extern utbildning.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekryteringen samarbetar Revisorsgruppen i Värnamo med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 072-5250007. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se Löpande urval.
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Värnamo
Yrkesroll Ekonomi, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 5 apr (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Revisorsgruppen i Värnamo är ett lokalt revisions- och konsultföretag med ett trettiotal anställda, med såväl auktoriserade som godkända revisorer samt auktoriserade redovisningskonsulter. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är inom revision, redovisning, skatter och affärsrådgivning. Vi arbetar i huvudsak inom Gnosjöregionen från trevliga lokaler i centrala Värnamo.