Sommarjobb, vårdadministratör/ läkarsekreterare

Sommarjobb, vårdadministratör/ läkarsekreterare

Värnamo sjukhus, Värnamo

Ett sommarjobb är inte bara ett extraknäck. Ofta är det början på något helt nytt – nya utvecklingsmöjligheter, chansen till ett nytt jobb, nya vänner eller kanske en ny passion. Det börjar med ett sommarjobb!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör eller läkarsekreterare. Många av våra kliniker har behov under sommaren och vi hoppas på just din ansökan!Vårdadministratörsstudenter kan arbeta som läkarsekreterare efter ett års studier. Du som läkarstudent kan arbeta som läkarsekreterare, individuell prövning tillämpas.

Vi erbjuder dig

Vi vill med våra sommarvikariat erbjuda dig en möjlighet att lära och utvecklas tillsammans med våra verksamheter. Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierat arbete under sommaren 2021.

"Jag har lärt mig jättemycket inom det medicinska området och om hela vårdprocessen, från att patienten kommer in till akuten och skrivs in till att den skrivs ut. Jag har även förstått hur viktigt samarbetet mellan all vårdpersonal är och vikten av att alla bidrar." Amanda, läser till läkare och jobbade som läkarsekreterare sommaren.

Vi vet att det inte alltid är lätt att vara ny på jobbet och därför gör vi vårt allra bästa för att du ska känna dig trygg, taggad och förberedd inför ditt sommarjobb hos oss. Vi ger dig en grundlig introduktion utifrån dina behov och erfarenheter.

För att du ska trivas hos oss

Du är kvalitetsmedveten, tar initiativ och ansvarar för egna arbetsuppgifter och även för enhetens helhet. Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Om du ännu inte har examen bifoga LADOK-utdrag. Har du redan gjort någon muntlig överenskommelse angående semestervikariat med chef i vår verksamhet ska du ange den personens namn samt klinik i din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Josefine Malmsten, 010-242 11 80, josefine.malmsten@rjl.se. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 31 mars 2021. Välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Josefine Malmsten
Telefon 010-242 11 80
Område Värnamo
Yrkesroll Administration, Sekreterare, Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://rjl.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värnamo sjukhus är ett av Sveriges största länsdelssjukhus. Här bedrivs specialiserad vård – planerad såväl som akut – för sjukdomar och skador som inte kan utredas eller behandlas på vårdcentralerna. Sjukhuset har cirka 230 vårdplatser, vilket innebär att det är precis lagom stort för att erbjuda en trivsam och samarbetsvänlig miljö och dessutom bredd på verksamheten.