Sjuksköterska

Sjuksköterska

Akutmottagningen, Akutkliniken, Värnamo sjukhus

Det bästa med att arbeta på akutmottagningen på Värnamo sjukhus är variationen i din arbetsdag!

Är du intresserad av akutsjukvård och vill utvecklas i din roll som sjuksköterska - då kan detta vara just din möjlighet. Varmt välkommen till oss!

Vi söker
Till akutmottagningen söker vi dig som är sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet av akutsjukvård. Det är meriterande om du har specialistutbildning inom akutsjukvård. Vi söker dig som trivs på en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med blandade arbetsuppgifter i ett varierat tempo. Därför är det viktigt att du är en flexibel person med ett trevligt bemötande.

Vi erbjuder dig
Till akutmottagningen kommer patienter i varierande åldrar med medicinska, kirurgiska eller ortopediska sjukdomstillstånd. Vi erbjuder många intressanta möten med människor som akut behöver din hjälp och vård. Detta innebär att ditt arbete är mycket varierat och givande.

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 70% med tillträde enligt överenskommelse. Vi arbetar efter poängmodellen, vilket ger dig möjlighet att till viss del påverka dina arbetstider och därmed även din lön. Vi erbjuder även en arbetsplatsnära introduktion som är individuellt anpassad efter dina tidigare erfarenheter och behov, för att du ska få en så bra start som möjligt.

Som medarbetare i Region Jönköpings län får du även möjlighet att ta del av olika förmåner. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med
Som medarbetare på akutmottagningen arbetar du självständigt med stort egenansvar och du har förmågan att ta egna snabba beslut. För att du ska lyckas och trivas i din nya roll ser vi också att du är stabil och kontrollerad i stressiga situationer och har förmågan att behålla lugnet i akuta situationer. Du arbetar bra med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

För att du ska trivas hos oss
Vi erbjuder ett arbete där inflytande, delaktighet och arbetsglädje är våra nyckelord. Med patienten i fokus skapar vi tillsammans hög patientsäkerhet och god tillgänglighet.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Anne Rydén, 010-244 74 05. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 25 april.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Vårdenhetschef Anne Rydén
Telefon 010-244 74 05
Område Värnamo
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://rjl.se/
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sveriges näst bästa sjukhus finns i Region Jönköpings län! Värnamo sjukhus hamnade på andra plats i Dagens Medicins sjukhusrankning 2019.

Akutmottagningen på Värnamo sjukhus är välfungerande, även med nationella mått mätt. Sedan flera år tillbaka finns vi i topp tre bland landets akutmottagningar när det gäller tiden som patienterna befinner sig på akutmottagningen. På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och LinkedIn! Värnamo sjukhus är ett av tre sjukhus i Region Jönköpings län.

I upptagningsområdet bor cirka 90 000 personer i de fyra kommunerna Gislaved, Gnosjö, Vaggeryd och Värnamo. Värnamo är en stad i Småland belägen vid Lagan som mynnar ut i sjön Vidöstern. Mest känt är Värnamo för Apladalen, en naturpark med lummiga stigar och orörd natur. Andra kända besöksmål är nationalparken Store mosse och konst- och designcentrumet Vandalorum.

Välkommen till Värnamo!