Operationssjuksköterska

Operationssjuksköterska

Operations- och intensivvårdskliniken, Operationsenheten, Värnamo sjukhus

Vill du arbeta som specialistsjuksköterska på en av Sveriges bästa Operations- och intensivvårdskliniker? Sök då tjänsten hos oss!

Vi söker
Vi söker operationssjuksköterska som vill arbeta i vårt härliga gäng på Värnamo Sjukhus! Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Vår vision är att tillsammans erbjuda operations- och intensivvård i världsklass. Vi jobbar långsiktigt och målmedvetet. Vi har roligt, utvecklas och lär oss tillsammans. Vi har ett personcentrerat arbetssätt och har både kompetens och möjlighet att fokusera på en patient åt gången. En god upplevelse för patienten i en svår situation är vårt fokus.

Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med
Som operationssjuksköterska hos oss befinner dig i händelsernas centrum och är en viktig kugge i operationsteamet där olika professioner arbetar tillsammans för patientens bästa. Det gäller att vara flexibel i både tanke och handling och därmed fatta snabba beslut. En lugn operation kan hastigt förvandlas till en akut situation. Dessutom deltar du i det fortlöpande i kvalitets- och förbättringsarbetet.

För att du ska trivas hos oss
Det är viktigt för oss att du är självständig i ditt arbete och har förmåga att strukturera och planera. Som person är du stabil, har ett gott omdöme och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande verksamhet och vi kommer lägga stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Magnus Trofast, 010-244 73 93 eller vårdenhetschef Ingrid Åberg, 010-244 50 04.

Sista ansökningsdag är den 29 februari. Urval och intervjuer kommer ske löpande.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Magnus Trofast
Telefon 010-244 73 93
Område Värnamo
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://rjl.se/
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sveriges bästa sjukhus finns i Region Jönköpings län! Värnamo sjukhus hamnade på första plats i Dagens Medicin sjukhusrankning 2018. #sverigesbästasjukhus

Operations - och intensivvårdskliniken på Värnamo sjukhus är en toppmodern klinik med stora moderna salar med full operations-integration. Vi erbjuder dig ett intressant arbete, med goda chanser till personlig och profesionell utveckling.

Vi består av tre avdelningar – operation, anestesi och intensivvård, inklusive uppvakningsavdelningar. Vi har även sterilteknisk enhet, administrativ enhet och smärtmottagning.Vi är omkring 130 medarbetare – läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, steriltekniker och administrativ personal.