Barnmorska Kvinnokliniken, Värnamo sjukhus

Barnmorska Kvinnokliniken, Värnamo sjukhus

Vill du vara en viktig del i Region Jönköpings läns goda kvinnovård och ha ett spännande arbete? Vill du vara en del av hela vårdkedjan och kunna påverka ditt jobb? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med ett genuint intresse av framtidens kvinnohälsovård. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde efter överenskommelse. Du får ett varierande arbete genom dag/kväll/nattpass på vår integrerade BB/Gyn/Förlossningsavdelning. Rotationstjänstgöring mot kvinnohälsovården eller gynmottagningen kan vara aktuellt om intresse finns.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utvecklande och stimulerande tjänst där du i din barnmorskeprofession får möjlighet att växa i din roll. Vi erbjuder dig chansen att kunna påverka och förbättra den goda förlossningsvård vi erbjuder regionens medborgare.

I Region Jönköpings län erbjuder kvinnoklinikernas slutenvård ett strukturerat mentorsskapsprogram för nyanställda. Programmet innehåller inskolning, väl tilltagen tid då du går utöver ordinarie bemanning, träff med mentor och gemensamma utbildningsdagar.
Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Som barnmorska hos oss arbetar du i team, har spännande arbetsuppgifter och träffar kvinnor i livets alla skeden. På vår kvinnoklinik värnar vi om den totala upplevelsen och har patient och anhöriga i fokus genom hela vårdkedjan. För oss är det viktigt att du som barnmorska utvecklas och bibehåller din kompetens, något som främjas genom kontinuerlig fortbildning. I det dagliga arbetet ingår att kunna hantera såväl planerad som akut vård.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du arbetar bra tillsammans med andra människor och har lätt för att se helheten och förstå din roll i det större perspektivet. Du är en person som är strukturerad och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Eva Törefors, 010-244 73 09. Sista ansökningsdag är den 30 maj 2020. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Eva Törefors
Telefon 10-244 73 09
Område Värnamo
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://rjl.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sveriges bästa sjukhus finns i Region Jönköpings län! Värnamo sjukhus hamnade på andra plats Dagens Medicin sjukhusrankning 2019. #sverigesbästasjukhus

Kvinnokliniken på Värnamo sjukhus bedriver gynekologisk och obstetrisk verksamhet dygnet runt. Varje år hälsar vi omkring 1 000 barn välkomna till världen. Vi erbjuder god, säker och tillgänglig vård med hög medicinsk kompetens, både i den förebyggande kvinnohälsovården och vid graviditet, förlossning, gynekologisk sjukdom och ungdomars reproduktiva hälsa. Vi vill göra det bästa för dem vi är till för!

Här har vi det mindre sjukhusets fördelar med en stor bredd och med möjlighet att utvecklas! Det mindre sjukhuset ger också möjlighet till ett nära samarbete och bra arbetsklimat mellan oss och våra samarbetspartner.

Värnamo kommun ligger i hjärtat av Småland med närhet och enkelhet att ta sig till flera större städer. Värnamo erbjuder ett trevligt kulturliv med evenemang för alla smaker och åldrar, läs gärna mer på Värnamo näringslivs hemsida! Här är en stad som ger dig och din familj trygghet och lugn, där förskoleomsorg och skolgång finns nära till hands.