Servicetekniker till Ravema AB

Servicetekniker till Ravema AB

Är du en självgående servicetekniker på jakt efter ett nytt jobb?

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker på Ravema kommer du att bli en del av ett härligt gäng där öppenhet, positivitet och problemlösning definierar gruppens arbetssätt. Hos Ravema får du chansen att lägg upp ditt eget arbete och jobba självständigt under eget ansvar. Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara installation, service och reparation av laser-maskiner men du kommer även ansvara för utbildning i handhavande på plats hos kund. Du kommer bli en del av ett stabilt företag där du får support från andra säljare i företaget, en teknisk stab och en back office-funktion som hjälper dig med offerering.

Din profil

Kunden söker dig som är effektiv, strukturerad och har en god social kompetens. Du har ett positivt och lösningsorienterat synsätt, bidrar alltid med ett gott humör och kan hantera stressiga situationer på ett professionellt sätt.

Skallkrav:
  • Svenska och Engelska
  • B-körkort
  • Datavana
  • Utbildning som mekaniker eller elektriker
  • Felsökning inom elektronik
Meriterande:
  • Produktionsteknisk erfarenhet
  • Mekanisk reparationserfarenhet
Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Värnamo
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ravema är en ledande partner till Nordisk industri och erbjuder kompletta lösningar för produktionsutrustning, verktyg, mätteknik, automation, service och eftermarknad. Företaget är med och bidrar till industrins ökade produktivitet och genom deras spetskompetens, partnerskap och helhetslösningar tillsammans med ledande leverantörer skapar de mervärde för kund, anställda och samhället.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.