PLATSCHEF till verkstad och lager

PLATSCHEF till verkstad och lager

Vi öppnade vår verkstad i Värnamo under våren 2018 och det har hittills varit en succé! Anläggningen utför service och underhåll på Ponsse skogsmaskiner och har försäljning av förbrukningsmaterial och lagerhållning av reservdelar. Anläggningen har startats upp och vi söker nu någon som kan fullfölja arbetet och göra detta till en verkstad i toppklass. Du kommer att ha två servicetekniker i din stab till att börja med.

Service och eftermarknad är en viktig del i Ponsse verksamhet som ger oss möjlighet att ge våra kunder bästa tänkbara service för sina maskiner. Nöjda kunder är vårt största fokus och något som vi ständigt strävar efter att förbättra för att upplevelsen alltid ska vara premium i kontakten med oss. Som platschef hos oss kommer du att vara ansvarig för vår servicemarknadssida där du kommer att vara den viktiga länken mellan verkstad, maskinförsäljning och våra kunder. Din roll som platschef innefattar både strategiska som operativa frågor; du kommer att ansvara för att leda och utveckla servicemarknadssidan gällande verksamhet, personal och lönsamhet på region. Dina arbetsdagar är väldigt varierande med inslag av bland annat kundkontakt, planering av servicearbeten, lagerhållning, uppföljning, och målstyrning samt att coacha och inspirera dina medarbetare att nå sina mål. Du rapporterar till eftermarknadschef.


För att matcha rollen som PLATSCHEF tror vi att du:
  • Har en bakgrund inom fordonsbranschen och från servicemarknadssidan alternativt en administrativ bakgrund inom lagerhantering.
  • Du arbetar idag med liknande arbetsuppgifter eller är redo för att ta nästa steg i karriären.
  • Du är drivande, energisk och triggas av att utveckla Ponsse och dina medarbetare.
  • Du är duktig på att planera och prioritera och har förmåga att lyfta blicken för att se vilka resurser som kan behövas framöver.
  • Du är en coachande chef som tar till dig gruppens åsikter och brinner för att engagera och motivera dina medarbetare.
  • Du har goda datorkunskaper, B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska.

Som platschef hos oss får du en nyckelroll i vår organisation, där ditt arbete kommer att ha direkt påverkan på vårt resultat och vår fortsatta framgång.


Låter detta som en spännande utmaning för dig?

Hos oss kommer du tas emot av ett härligt team av medarbetare som gillar sitt arbete och som strävar efter att lära, ha kul och utvecklas tillsammans. Du får utbildning av oss, både i uppstart och därefter kontinuerligt. Ponsse är en arbetsgivare som är mån om sina medarbetare och vill att du ska trivas och känna dig trygg i din tjänst och det ansvar det innebär. Vi håller kontinuerligt med utbildningar.

Vi har kollektivavtal och individuell lönesättning.

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdagen. Tillträde snarast
Välkommen till oss!
Mer info
Kontaktperson Urban Folkesson
Telefon 070-5121981
Område Värnamo
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ponsse.com/se
Sista ansökningsdag 30 nov (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ponsse är en av världens ledande tillverkare av skogsmaskiner med ett brett utbud av skotare, skördare och skördaraggregat i alla storleksklasser. PONSSE koncernen består av moderbolaget Ponsse Plc i Finland med 11 dotterbolag och 26 återförsäljare över hela världen. I Sverige sköts försäljning och service av Ponsse AB, ett helägt dotterbolag med huvudkontor och säte strax norr om Västerås. Ponsse AB:s omsätter ca: 525 milj. kr och har idag 50 anställda. Mer information om Ponsse hittar du på www.ponsse.com/se.