FÄLTMEKANIKER till Värnamo

FÄLTMEKANIKER till Värnamo

I vår nya och moderna verkstad i Värnamo utförs service och underhåll på Ponsse skogsmaskiner, försäljning av förbrukningsmaterial och lagerhållning av reservdelar. Vi söker nu någon som vill jobba med service, underhåll och reparationer på skogsmaskiner i första hand i fält ute hos våra kunder. En välutrustad servicebuss står till ditt förfogande.

Service och eftermarknad är en viktig del i Ponsses verksamhet och ger oss möjlighet att ge våra kunder bästa tänkbara service för sina maskiner. Nöjda kunder är vårt största fokus och något som vi ständigt strävar efter att förbättra. Dina arbetsdagar är väldigt varierande med inslag av bland annat kundkontakt, planering av servicearbeten och reparationer och en del administration.

Du får utbildning av oss, därför är det viktigt att du är vetgirig och alltid strävar efter att lära dig mer.

Hur ser din arbetsdag ut?

Du planerar och utför service samt alla förekommande reparationer av våra produkter. Du arbetar både i fält och har tillgång till verkstan när det behövs. Du arbetar ibland på egen hand men också med andra mekaniker och tekniker.

Det krävs vissa förkunskaper för att kunna söka jobbet:
  • Du har en fordonsteknisk/maskinteknisk utbildning, gärna med inriktning mot tunga maskiner, och har ett par års erfarenhet av liknande arbete, t.ex. maskinreparatör eller mekaniker.
  • Du har goda kunskaper i styrsystem, elektronik och hydraulik.
  • Du kan sköta dina arbetsorder och är professionell mot kunderna
  • Du behärskar engelska relativt obehindrat i både tal och skrift.
  • Du har minst B-körkort
Du kommer att få anpassad, intern utbildning på våra produkter, system och tjänster. Vi håller med utbildning kontinuerligt under din anställning för att säkerställa hög kompetens.

Vi har kollektivavtal och individuell lönesättning. Tillträde snarast.

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-02. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Kontaktperson är Linda Öhman (Platschef), 070-399 14 93 linda.ohman@ponsse.com
Mer info
Telefon 0220-39900
Område Värnamo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ponsse.com/se
Sista ansökningsdag 2 maj 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ponsse är en av världens ledande tillverkare av skogsmaskiner med ett brett utbud av skotare, skördare och skördaraggregat i alla storleksklasser. PONSSE koncernen består av moderbolaget Ponsse Plc i Finland med 12 dotterbolag och 26 återförsäljare över hela världen. I Sverige sköts försäljning och service av Ponsse AB, ett helägt dotterbolag med huvudkontor och säte strax norr om Västerås. Ponsse AB:s omsätter ca: 910 milj. kr och har idag 70 anställda. Mer information om Ponsse hittar du på www.ponsse.com/se.