Snickare Byggservice Värnamo

Snickare Byggservice Värnamo

Peab Byggservice AB som är ett eget bolag inom Peab är inne i ett expansivt skede och vi söker därför ytterligare medarbetare. I Värnamo behöver vi just nu förstärka med träarbetare.

Våra tjänster är främst inriktade på mindre om och tillbyggnader samt lokala och rikstäckande serviceavtal.

Verksamheten fortsätter att utvecklas i en positiv riktning och vi behöver växa för att kunna möta marknadens behov.

Vi söker nu träarbetare med inriktning mot i huvudsak allmänna byggservicearbeten.

Som hantverkare i Peab Byggservice AB har du tillgång till en modern maskinpark och servicebil eller åker ihop med en arbetskamrat. Du behöver ha god erfarenhet av byggservicearbete och vara självgående då arbetet ofta kräver egna initiativ och eget ansvar. Vi ställer som krav att du innehar körkort för personbil samt yrkesbevis då det är en garanti för att våra kunder ska få sina önskemål utförda professionellt och med kvalité.

Du måste också behärska det svenska språket felfritt såväl i tal som skrift i den dagliga kommunikationen med våra kunder.

Vi har ett digitalt arbetssätt vilket innebär att du får många av dina arbetsuppgifter i din läsplatta. Du avrapporterar även via läsplattan när du utfört ditt uppdrag.

Frågor angående tjänster besvaras av Ulrik Nilsson, Värnamo, telefon 0733-371612.

Din ansökan som skall bestå av CV och Personligt brev skickar du via mail till: jan.soderlund@peab.se eller så söker du via peab.se, lediga tjänster.

Urval sker löpande så tillsättande av tjänsterna kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Jan Söderlund, Personal
Telefon 0733-37 53 52
Område Värnamo
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 dec 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.