Snickare Byggservice Värnamo

Snickare Byggservice Värnamo

Peab Byggservice AB som är ett eget bolag inom Peab är inne i ett expansivt skede och vi söker därför ytterligare medarbetare. I Värnamo behöver vi just nu förstärka med träarbetare.

Våra tjänster är främst inriktade på mindre om och tillbyggnader samt lokala och rikstäckande serviceavtal.

Verksamheten fortsätter att utvecklas i en positiv riktning och vi behöver växa för att kunna möta marknadens behov.

Vi söker nu träarbetare med inriktning mot i huvudsak allmänna byggservicearbeten.

Som hantverkare i Peab Byggservice AB har du tillgång till en modern maskinpark och servicebil eller åker ihop med en arbetskamrat. Du behöver ha god erfarenhet av byggservicearbete och vara självgående då arbetet ofta kräver egna initiativ och eget ansvar. Vi ställer som krav att du innehar körkort för personbil samt yrkesbevis då det är en garanti för att våra kunder ska få sina önskemål utförda professionellt och med kvalité.

Du måste också behärska det svenska språket felfritt såväl i tal som skrift i den dagliga kommunikationen med våra kunder.

Vi har ett digitalt arbetssätt vilket innebär att du får många av dina arbetsuppgifter i din läsplatta. Du avrapporterar även via läsplattan när du utfört ditt uppdrag.

Frågor angående tjänster besvaras av Ulrik Nilsson, Värnamo, telefon 0733-371612.

Din ansökan som skall bestå av CV och Personligt brev skickar du via mail till: jan.soderlund@peab.se eller så söker du via peab.se, lediga tjänster.

Urval sker löpande så tillsättande av tjänsterna kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Jan Söderlund, Personal, 0733-37 53 52,
Ulrik Nilsson, 0733-371612,
Mer info
Kontaktperson Jan Söderlund, Personal
Telefon 0733-37 53 52
Område Värnamo
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.