Platschef Byggservice Värnamo

Platschef Byggservice Värnamo

Peab Byggservice AB som är ett eget bolag inom Peab söker ytterligare medarbetare.

Vi strukturerar om vår organisation i Värnamo/Ljungby för att möta marknadens behov på bästa sätt och söker därför en Platschef som brinner för byggservicearbeten. Båda orterna är möjliga som placeringsort.

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult från Påverka Nu (paverka.nu).

För att läsa mer om tjänsten samt ansöka besök Påverka Nu hemsida och läs under lediga tjänster.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Jan Söderlund, Personal, 0733-37 53 52,
Mer info
Kontaktperson Jan Söderlund, Personal
Telefon 0733-37 53 52
Område Värnamo
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 maj 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.