Processoperatörer sökes till företag i Bredaryd

Processoperatörer sökes till företag i Bredaryd

Om kunden
Nu söker Palm & Partners fyra processoperatörer till ett företag inom plastindustrin i Bredaryd. Du kommer till en början att vara anställd av Palm & Partners men det finns goda möjligheter att blir övertagen, då kundens ambition är långsiktig.

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Jobbet innebär övervakning av maskiner som sorterar plast. Du arbetar tillsammans med andra operatörer i ett team där arbetsuppgifterna varierar mellan operatörsarbete och truckkörning. Du kommer att jobba två-skift vilket innebär varannan vecka förmiddag och varannan vecka eftermiddag.

Utbildning
Truckutbildning

Erfarenhet
Det är meriterande om du arbetat som processoperatör tidigare men det är inget krav.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som har rätt inställning till arbete. Vi ser gärna att du är flexibel och har lätt för att samarbeta med andra personer. Du som person är initiativtagande, tillmötesgående, gillar att arbeta i team likväl som att jobba självständigt. Då kommunikation är en viktig del i detta arbete ser vi gärna att du behärskar det svenska språket väl.

Sök redan idag då tjänsterna kan tillsättas löpande.
Mer info
Kontaktperson Victor Gustafsson
Telefon 0767819102
Område Värnamo
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 juni 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.