Maskinskötare till globalt företag inom tillverkningsindustrin

Maskinskötare till globalt företag inom tillverkningsindustrin

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi flera maskinskötare till ett av våra spännande kundföretag inom tillverkningsindustrin. Arbetet ställer krav på noggrannhet och känsla för kvalitet. Arbetsuppgifterna innefattar i huvudsak skötsel och kontroll av olika maskiner.

Utbildning
Vi ser gärna att du har truckkort. Körkort och tillgång till bil är meriterande.
Det är ett krav att du kan ta emot instruktioner på Svenska i både tal och skrift.

Erfarenhet
Det är en fördel om du har någon form av tidigare erfarenhet från industriarbete.

Självklart har du ett stort intresse för teknik och maskiner!

Personliga kvalifikationer
Som är person är du kvalitetsmedveten och har en positiv inställning. Det är viktigt att du uppskattar ordning och reda. Vi har som önskemål att du är en god kollega som ställer upp för dina medarbetare i teamet.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal.
Visstidsanställning 6 månader, med god chans till tillsvidareanställning.

Ansökan
Tjänsterna tillsätts löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Startdatum
Omgående, enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Uppdraget är långsiktigt.

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till en tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Vi kommer att erbjuda dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och sociala aktiviteter. Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Kontaktperson Gabriella Olsson
Telefon 0767819101
Område Värnamo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.