Kantbockare sökes till kund i Värnamo

Kantbockare sökes till kund i Värnamo

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en kantbockare till vår kund i Värnamo. Vi söker dig som har erfarenhet av att pressa och bocka plåt. Du ska ha goda kunskaper i ritningsläsning och kunna förstå slutprodukten.

Utbildning
Truckutbildning

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har flera år erfarenhet men det är inget krav. Är du nyutbildad och har rätt driv finns det också stor chans för utveckling inom företaget.

Personliga kvalifikationer
Du ska ha ett driv och vilja leverera hög kvalite.

Lön och anställningsvillkor
Anställningen leder till en tillsvidareanställning hos kund om det är rätt person
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 juni 2021 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.