Underhållstekniker

Underhållstekniker

Vi söker underhållstekniker till vår fabrik i Bor

Arbetsuppgifter:

Allt förekommande underhållsarbete gällande maskiner och fastighet. I tjänsten ingår även övriga förekommande arbetsuppgifter i produktionen.

Du som söker:

Har en relevant utbildning och/eller erfarenhet från liknande arbete.

Kunskaper inom el, mekanik, styr- och reglerteknik, pneumatik och svetsning är meriterande.

Vi söker dig som är flexibel, självgående och har lätt för att samarbeta. Du har ett stort tekniskt intresse och tycker om att arbeta med att ta fram lösningar för produktionsförbättringar. Du trivs i ett högt tempo med många olika arbetsuppgifter. Du måste behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Vi erbjuder:

Ett intressant arbete som bjuder på många spännande utmaningar i ett företag som präglas av långsiktighet och har en stark och positiv företagskultur. Du kommer att arbeta tillsammans med kunniga och engagerade medarbetare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper

Tjänsten är på heltid och tillträde sker efter överenskommelse. Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Rekrytering sker genom löpande intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vänta därför inte med att söka!

Frågor om tjänsten besvaras av Underhållschef Kristoffer Lundström, tel: 010-130 02 75 kristoffer.lundstrom@nordan.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Kristoffer Lundstrom
Telefon 010-130 02 75
Email Mejla Kristoffer Lundstrom
Område Värnamo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nordan.se
Sista ansökningsdag 15 jan 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NorDan grundades 1926, och har i dag växt till en koncern med cirka 2200 medarbetare och en omsättning i koncernen på 4,7 miljarder kronor. NorDan Gruppen har i mera än 90 år visat hur teknologi, innovation och nyskapande resulterat i kvalitet. Vi tillverkar framtidens fönster och dörrar.

Den svenska verksamheten till NorDan, med försäljningskontor, fabriker och administration är samlat i bolaget NorDan AB, som har huvudkontor i Tanumshede. Fabrikerna ligger i Tanumshede, Bor och Kvillsfors. Företaget har säljkontor i Stockholm, Göteborg/Tanum, Malmö, Växjö och Bor.
NorDan AB är den snabbast växande tillverkaren av fönster och dörrar i den Svenska marknaden.

En viktig arbetsgivare
Våra fabriker är nyckelföretag i de lokala samhällena där vi är etablerade. NorDan AB har idag runt 400 medarbetare fördelade på ledning, försäljning och marknad, produktion och produktutveckling.

Kvalitet av tradition
Ända sedan NorDan:s etablering i 1926 har vi producerat innovativa produkter av hög kvalitet med trävirke som viktigaste råvara. Även om mycket har skett på området när det gäller produktionstekniker garanterar vi kvaliteten på hantverket vi levererar. Vi har lång tradition av kvalitet, något som Tanum, Bor och Kvillsfors är tydliga bevis på i den svenska marknaden.

Europeisk närvaro
Huvudmarknaden för NorDan är Norge, Sverige, Storbritannien och Irland. Huvudkontoret till NorDan Guppen ligger på Moi i södra Rogaland, Norge. Företaget har fabriker i Norge, Sverige, Danmark, Polen och Baltikum.
För NorDan AB betyder den internationella dimensionen att företaget exporterar produkter från de svenska fabrikerna till övriga NorDan marknader, samtidig som vi säljer NorDan Gruppen sina produkter i den svenska marknaden.