Underhållstekniker

Underhållstekniker

Till vårt trevliga kundföretag NorDan i Bor söker vi en erfaren och lösningsorienterad Underhållstekniker med elinriktning. NorDan erbjuder ett intressant och utmanande jobb i en positiv och kompetent arbetsmiljö. Läs gärna mer om NorDan på www.nordan.se

Tjänsten kan vara såväl operativ som strategisk, beroende på din yrkeskompetens och utbildningsnivå. Du kommer i huvudsak att ansvara för:
  • Löpande och förebyggande underhåll av företagets maskinpark
  • Planering av större underhålls- och installationsarbete
  • Att vara med och vidareutveckla företagets underhållsavdelning
  • All form av reparationsarbete och service inom PLC, robotteknik, CNC och teknisk produktionsutrustning
  • Fastighetsunderhåll
På sikt kan tjänsten även innefatta mer strategiskt arbete inom teknisk utveckling och underhåll samt delaktighet i både mindre och större investeringar mot produktionen. Du ingår i ett litet och kompetent team där ni alla verkar för det goda resultatet och ett bra samarbete.

Din profil

Du som antar denna utmaning har med fördel en eftergymnasial utbildning inom el, automation eller underhåll. Utöver din utbildning har du minst ett par års praktisk erfarenhet som Underhållstekniker eller Underhållsansvarig. Du har bred maskinförståelse och har mycket goda kunskaper inom förebyggande underhåll, service och reparationsarbete. Med fördel har du både intresse och erfarenhet av:
  • El/Automation
  • Robotteknik
  • PLC
  • Ritningsläsning
  • NC- eller CNC-maskiner
Erfarenhet från värmeanläggningar, spånfilter och/eller processventiler är meriterande, dock inget krav. Teknisk utveckling, IT och förbättringsarbete är något som ligger dig extra varmt om hjärtat.

Som person är du lösningsorienterad, tålmodig och klurig. Du har lätt för att förstå maskiner och dess processer samt har du ett öppet och positivt sätt. Du är van att jobba nära människor och maskiner och förstår vikten av att arbeta förebyggande.

Vidare är du en strukturerad och ordningsam person som alltid drivs av att leverera med hög kvalitet samt har du lätt för att samarbeta med människor över hela organisationen. Du talar och skriver flytande svenska och engelska samt innehar B-körkort. I tjänsten ingår beredskap/jour, varför B-körkort är ett krav.

Uppdraget är en direktrekrytering till NorDan med placering i Bor.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ort/Placering: Bor.

Omfattning: Heltid, dagtid. Tillsvidareanställning

Lön: Individuell lönesättning.

Ansökningstid: Senast 17 november.
Mer info
Kontaktperson Rebecca Moberg
Telefon 0470730191
Område Värnamo
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Empleo bemanning & rekrytering är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby, Värnamo och Vetlanda. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång.