CFO till Nivika Fastigheter

CFO till Nivika Fastigheter

Vi söker dig som har ett coachande ledarskap som passar in i företagets värderingar och som kan behålla och utveckla vår fina teamkänsla. Som CFO kommer du jobba i ett expansivt företag under stark tillväxt tillsammans med kompetenta medarbetare. Du kommer även ingå i ledningsgruppen och samarbeta med övriga nyckelpersoner i företaget. Nivika Fastigheter befinner sig i ett mycket expansivt skede där ambitionen är att växa från nuvarande fastighetsbestånd om drygt 2,5 mdr till att 2020 uppgå till planerade 4 mdr. Företaget har som mål att notera en obligation på Nasdaq under hösten 2018. Nivika Fastigheter har sitt huvudkontor i Värnamo, men tjänsten som CFO innebär även att arbetet kan vara förlagt till vår filial i Jönköping.

Arbetsuppgifter/ansvar:
  • Producera månads-, kvartals, halvårs- och årsrapporter.
  • Löpande rapporteringar och avstämningar till VD och styrelse.
  • Kommunikation och drivande av finansiella rapporter gentemot marknaden och dess investerare.
  • Effektivisering av administrativa processer.
  • Personalansvar över ekonomiavdelningen.
  • Kontakter med marknaden och investerare.
  • Ansvarig för finansiella rapporter internt och externt.
För tjänsten krävs universitetsutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning och mångårig erfarenhet som kvalificerad redovisningsansvarig. Har du bakgrund som revisor är detta meriterande. Du har erfarenhet av koncernredovisning med ett flertal dotterbolag och underkoncerner, IFRS kunskap och god kunskap om IT-strukturer.

I denna rekrytering har Nivika Fastigheter valt att samarbeta med Flodin.

Flodin Rekrytering & Bemanningär ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta, Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Peter Flodin
Telefon 0733 25 52 33
Område Värnamo
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nivika.se
Sista ansökningsdag 24 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nivika Fastigheter är ett lokalt fastighetsbolag med huvudkontor i Värnamo. Nivika bildades 1993 och har idag cirka 150000 kvm uthyrbar lokalyta fördelat på 42 fastigheter samt ett antal markområden för byggnation i både Jönköping, Värnamo, Växjö och Borås. Läs mer www.nivika.se